1. Avaleht
  2. Haridus
  3. AITA LUUA HOMNE EESTI I Õpetajaametit tutvustav inspiratsiooniseminar ootab karjääripöörajaid
AITA LUUA HOMNE EESTI I Õpetajaametit tutvustav inspiratsiooniseminar ootab karjääripöörajaid

AITA LUUA HOMNE EESTI I Õpetajaametit tutvustav inspiratsiooniseminar ootab karjääripöörajaid

Haridus- ja Noorteamet ootab õpetajaametist huvitujaid osalema karjääripöörajatele mõeldud inspiratsiooniseminaril „Aita luua homne Eesti“. Osalema on oodatud oma ala asjatundjad erinevatelt valdkondadelt, kes kaaluvad oma tulevikku siduda õpetamisega. Registreeruda saab veel viis päeva kuni 9. novembrini.

Karjääripöörajate inspiratsiooniseminari eesmärk on  innustada ja julgustada inimesi, kes kaaluvad järgmise karjäärivalikuna õpetajaametit. Inspiratsiooniseminar sobib just neile, kes on õpetajaameti peale mõelnud, kuid pole oma valikus siiski veel veendunud. “Elukestva õppe ajastul jõuab ka õpetajaameti juurde üha rohkem neid inimesi, kes on alustanud oma karjääri hoopis muul elualal. Inspiratsiooniseminarilt saab osaleja selgema tunnetuse, kas õpetajaamet võiks olla tema järgmine elukutse valik, sest tänapäeva õpetajatöö on mitmekülgne, võimalusterohke ja uuenduslik,” selgitas Haridus- ja Noorteameti koolituskeskuse peaspetsialist Kadri Ratas.

12. novembril astuvad karjääripöörajate inspiratsiooniseminari  „Aita luua homne Eesti“ aruteluringis üles tippjuhid koolidest, kes tutvustavad kaasaegse kooli toimimist ja igapäevaelu. Sündmusel jagavad kogemusi karjääripöörde teinud õpetajad, koolitajateks on mälutreener Tauri Tallermaa ning tööõnne ekspert Tiina Saar-Veelmaa.

Inspiratsiooniseminar toimub 12. novembril kell 16.15 -19.15  Zoom keskkonnas ja registreerimine on avatud kuni 9. novembrini siin. Ürituse lisainfo.

Head Uudised GoodNews