1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Ajakiri Time valis Tallinna 2021. aasta 100 parima sihtkoha hulka
Ajakiri Time valis Tallinna 2021. aasta 100 parima sihtkoha hulka

Ajakiri Time valis Tallinna 2021. aasta 100 parima sihtkoha hulka

Ajakiri Time avaldas hiljuti oma veebilehel soovitused parima reisisihtkoha leidmiseks ning sel korral oli üheks välja valitud sihtkohaks ka Tallinn.

100 parima ja põnevaima linna või piirkonna soovituste seas tuuakse Tallinnast rääkides esile ka seda, et 30 aastat pärast Nõukogude Liidust lahkumist on Eestist saanud üks maailma juhtivaid digitaalmajandusi, kust on võrsunud sellised firmad nagu Skype ja (Transfer)Wise.

Tallinna linnast rääkides pälvib kiitust keskaegne linnasüda, päikeseenergial töötav kruiisiterminal, palju rohelust ja võimalused erinevateks jalutuskäikudeks.

Sihtkohtade nimekirja loomisel oli ajakirja Time eesmärgiks toetada turismi elavdamise läbi COVID-19 kriisist räsitud turismi- ja majutussektorit.

Nimekirja koostamisel sõelus ajakiri korrespondentide, toimetajate ja kõigi teiste kaastöötajate ja abiliste toel läbi palju võimalikke variante, mille seast valiti välja 100 unikaalset sihtkohta. Lisaks Tallinnale pääses väljavalitute sekka teiste seas ka Helsingi, ent teisi lähipiirkonna paiku polnud tänavuses nimekirjas ära mainitud.

Vaata kogu nimekirja SIIT!

Head Uudised GoodNews