1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Amserv andis Pärnumaal autoerialal õppijale 1000-eurose stipendiumi
Amserv andis Pärnumaal autoerialal õppijale 1000-eurose stipendiumi

Amserv andis Pärnumaal autoerialal õppijale 1000-eurose stipendiumi

Noorte innustamiseks pani Amserv Pärnumaal autoerialadel õppijatele välja 1000-eurose stipendiumi, mille sai Agnes Hunt.

Amservi järelteeninduse juht Ahti Aasala selgitas Pärnumaa Kutsehariduskeskusega sõlmitud stipendiumilepingu allkirjastamisel, et stipendium on mõeldud eeskätt autoerialaõppijate motiveerimiseks ja järelkasvu kindlustamiseks.

“Soovime toetada autoeriala õppureid just eriti neis linnades üle Eesti, kus oleme ka ise Amserviga esindatud. See on meie väike panus kogukonda, mille kaudu soovime propageerida autovaldkonda ja anda noortele selge signaali, et õpingutes edasijõudmine ja kooli lõpetamine on nende edasise karjääri jaoks väga olulised,” rääkis Aasala ja tänas kutsehariduskeskust, kes võimaldas tutvustada õpilastele stipendiumiprogrammi ning praktika- ja töötamisvõimalusi. “Kõik kandideerinud noored jätsid meile vestlusel väga asjaliku mulje ja väärivad suurt kiitust!”

Kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp rõhutas lepingut allkirjastades, et koostöö õppeasutuse ja ettevõtlusmaailma vahel on äärmiselt oluline.

Stipendium määratakse ühe õppeaasta jooksul ühele Pärnumaa Kutsehariduskeskuse 2. kursuse autoerialaõpilasele, kes on avaldanud toetuse saamiseks soovi ja kelle on kool esitanud nominendiks. Amserv maksab stipendiumi välja kümne kuu jooksul. Samuti saab stipendiaat praktikakoha Amservis.

Head Uudised GoodNews