1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ANNAME AU I President kutsub üles ka sel aastal Sinilillemärke kandma
ANNAME AU I President kutsub üles ka sel aastal Sinilillemärke kandma

ANNAME AU I President kutsub üles ka sel aastal Sinilillemärke kandma

Ehkki eriolukorra ajal on füüsilised poekülastused kahtlemata kõvasti langenud, nii et ka iga-aastaselt harjumuseks saanud sinilillemärke veteranide toetuseks ei osteta nii palju. President Kersti Kaljulaid kutsub siiski üles veterane mitte unustama ning kanda eelmise aasta märke või neid ise meisterdada, kui poodi ei satu.

Samuti tuletab president meelde, et sinilillemärkide müügist kogutav raha läheb sel aastal peale veteranide ka kogu Eesti tervishoiu- ja spordivaldkonna toetamiseks, sealhulgas Kuressaare haiglale, mis on keerulises olukorras.

Võimalusel saab teha ka jõukohase annetuse Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingule.

MTÜ tegevust ja tema liikmeid on võimalik toetada annetades:

Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing

A/A EE37 220022105876 5671

Avaldame presidendi postituse:

Kuigi meie kõigi mõtted ja tegevused on täna seotud viiruse ja eriolukorraga, ei tähenda see, et me ei peaks meeles pidama ja tunnustama enam kui 3000 meest ja naist, kes on Eesti julgeolekut keerulistel välismissioonidel käinud tagamas – ning teevad seda ka täna. Arusaadav, et tänane Sinilillekampaania ja ilmselt ka kogutavad annetused kujunevad märksa väiksemaks kui varasematel aastatel. Kuid kutsun kõiki siiski ülesse andma veteranidele au sinilille-märke kandes – neid saab endiselt tellida tellida koju või osta toidupoodidest siis, kui sealt minnakse hädavajalikke toidu- või esmatarbekaupu ostma. Praegu on ilmselt igati kohane kanda ka eelmise aasta märke või neid ise meisterdada – kuid võimalusel ärge unustage tegemast ka jõukohast annetust Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing. Kogutav raha ei lähe vaid vaid veteranide, vaid kogu Eesti tervishoiu- ja spordivaldkonna toetamiseks laiemalt, sealhulgas Kuressaare Haigla SAle, mis praegu on teatavasti eriti keerulises olukorras. 

 

Head Uudised GoodNews