1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Armas Eestimaa hea inimene, kellel Sul on head eesmärgid!
Armas Eestimaa hea inimene, kellel Sul on head eesmärgid!

Armas Eestimaa hea inimene, kellel Sul on head eesmärgid!

Soovime sulle, sinu perele ning kõikidele lähedastele inimestele armastust ja headust.  Toogu jõuluaeg teile sellel aastal vaid rõõmu, õnne läheduse üle, usku headusesse, jõudu pidada vastu raskustele ja võimet märgata kurvas või kehvas olukorras olevat inimest, soovi teda aitada.

Soovime sinult paluda ühte teenet – ole hea ja aita last, aita vanemaid inimesi, märka naabrit, hoolitse abivajaja eest. Kutsu jõuluks külla keegi, kes on üksik, vii puid naabrile, kel puuriit on tühjaks tassitud, valmista jõulukink kellegile, kellele see on ainus kingitus, saada kaart vanale tuttavale, kirjuta jõuluks kiri kõigile, keda armastad, kirjuta neile, et sa armastad neid – iga väikene heategu võib muuta teise inimese elu, see võib päästa elu!

Armas inimene – sinu elu on ka meile oluline, sina oled oluline!  Soovime öelda, et rõõm ja õnn on väga hinnalised! Kui me ei ela nii nagu soovime, kaob käest rõõmutunne ja õnnelik olla on raske. Õnnelikud inimesed meie ümber  teevad ka meid õnnelikuks. Leia palun õnne lihtsatest asjadest, rõõmusta vähese üle!

Usu headusesse ja armastusse!

Ole rõõmus.

Ole hea inimene, ole teistele eeskujuks, ole hea õpilane ja ole hea õpetaja, ole lahke, siiras, väärikas ja õnnelik.

Hinda ausaid, töökaid ja usaldusväärseid ning heade eesmärkidega inimesi. Tee iga päev midagi, et saada paremaks inimeseks, tee seda teadlikult.

Usu, et iga inimene teab sisimas, mida ta teeb hästi ja mida halvasti. Kes suudab oma vigu endale tunnistada, on inimene suure algustähega. Kui ta suudab seda teha tihti, saab talle harjumuseks hinnata oma tegusid ausalt ning ta annab endale aru, et iga tegu  mõjutab suuremal või väiksemal määral kogu maailma. Sel juhul väärib inimene kõigi austust, vaid niisugune inimene on võimeline võtma vastutust selle sõna kõige sügavamas tähenduses. Kui näed niisugust inimest, siis ütle talle aitäh! Julgusta teda edasi võitlema, anna talle lootust, et ta pole viimane, kes usub headuse võidusse. Või vähemalt naerata talle sõbralikult. Vähenõudlikule, kuid maailmale endast palju andvale inimesele on seegi väga suur asi.

Ehk on meile abi sellestki, kui lepime kokku, et tänasest, just praegusest hetkest püüame oma elus lähtuda alljärgnevast:

* väärtustan elu, hoolitsen oma keha ja vaimu eest
* hoian korda kõiges, mida teen


* armastan ja aitan lapsi


* austan ja aitan oma vanemaid, austan vanemaid inimesi


* elan kooskõlas tõega ja olen teistele eeskujuks


* austan teiste inimeste häid eesmärke


* olen usaldusväärne, täidan oma kohustused


* arendan end, püüan iga päev olla kõiges parem kui eile


* austan teiste usku ja mõttelaadi


* teen teistele seda, mida tahan, et mulle tehakse


* ei peta ennast ega oma kaaslasi – mitte kedagi


* jään alati igas olukorras väärikaks

Kutsume Sind üles  püüdma koos saada paremaks. Kui muutume ise, muutub varem või hiljem KÕIK!

Süütame jõuluajal küünlad headuse ja armastuse auks!

Rahulikke ja rõõmsaid 2012 aasta viimaseid päevi ja edukat uut aastat!

GoodNews toimetus

Head Uudised GoodNews