1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. AVALIK KONKURSS I Merivälja lasteaed otsib direktorit
AVALIK KONKURSS I Merivälja lasteaed otsib direktorit

AVALIK KONKURSS I Merivälja lasteaed otsib direktorit

Tallinna haridusamet on välja kuulutanud avaliku konkursi Merivälja lasteaiale direktori leidmiseks.

Merivälja lasteaed on Tallinna linna haldusalasse kuuluv eestikeelne munitsipaallasteaed Pirita linnaosas Haaviku tee 10. Lasteaed asub looduslikult kaunis kohas ja lasteaial on heakorrastatud suur õueala koos seiklusrajaga, mis võimaldab lastele mitmekülgset liikumisvabadust.

Pirita linnaosa vanem ja Merivälja lasteaia hoolekogu liige Tõnis Liinat sõnab, et direktorikandidaat peab vastama kvalifikatsiooninõuetele ning esitama omapoolse tegevuskava, kuidas lasteaia tööd korraldada ja arendada. “Ootame lasteaiale tarmukat ja koostööaldist juhti, kes on motiveeritud ja kel on selge visioon lasteaia juhtimisest ja arendamisest, kes tunneb haridusvaldkonda ning on valmis panustama kogukonna arengusse,” sõnas Liinat.

Kandidaatidele esitatavad nõuded: vastavus haridusministri 26. augusti 2002 määruses nr 65 “Koolieelse lasteasutuse pedagoogide kvalifikatsiooninõuded” sätestatud nõuetele; vastutustunne, korrektsus ja täpsus; koostöövõime ja väga hea suhtlemisoskus; õpi- ja otsustusvõimelisus; analüüsi- ja planeerimisoskus.

Kandideerimiseks palub haridusamet esitada järgmised dokumendid: avaldus, elulookirjeldus, ametikohale esitatud nõuetele vastavust tõendavate dokumentide koopiad, kandidaadi visioon ja tegevuskava haridusasutuse direktorina ning muud dokumendid, mida kandidaat peab oluliseks.

Dokumentide esitamise tähtaeg on 14. juuni 2020. Dokumendid palutakse saata digitaalselt allkirjastatuna elektronposti aadressil tiina.vainrauh@tallinnlv.ee või postitada aadressil Tallinna haridusamet, Estonia pst 5a, Tallinn 10143, märgusõnaga „Konkurss”. Lisainfo telefonil 640 4975.

Head Uudised GoodNews