1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. AVASTA TALLINNA I Tallinn keskendub suvekampaaniaga siseturismi elavdamisele
AVASTA TALLINNA I Tallinn keskendub suvekampaaniaga siseturismi elavdamisele

AVASTA TALLINNA I Tallinn keskendub suvekampaaniaga siseturismi elavdamisele

Tallinn toetab pealinna ettevõtteid läbi suvise siseturukampaania „Avasta Tallinna!“, mis kutsub kõiki eestimaalasi üles pealinna mitmekülgsest kultuurisuvest osa võtma.

„Meil on seljataga üle aasta kestnud uut epohhi inimkonna ajaloos ning koroonapandeemia on maailma arvestataval määral mõjutanud. Paljud meeldivad harjumused nagu reisimine ja kodukohas liikumine on tõsiselt häiritud. Turismimajandus on Eesti jaoks kõige suuremaid majandusi, mis on tugevasti pihta saanud, kuna seda turistidevoogu, mida oleme harjunud Tallinnas nägema, siia paraku tänavu tulemas ei ole,“ rääkis Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu.

Külasta pealinna

Seetõttu korraldab Tallinn juba kolmandat korda siseturukampaania, mis on orienteeritud meie enda inimestele. „Kutsume tallinlasi ja eestimaalasi pealinna külastama ja erinevatel suvesündmustel osalema ning seeläbi majanduse elavdamisele ja kodumaise ettevõtluse toetamisele kaasa aitama,“ sõnas Riisalu. „Koostöös hotellidega saame ka pakkuda lisaväärtust Tallinnas ööbijatele: 22 linna majutusettevõtet pakuvad kahe järjestikuse öö broneerijaile kolmanda öö tasuta, majutust saab broneerida 1.-14. juunini kogu suveks (01.06.-31.08.2021). Iga sel perioodil vähemalt kahe järjestikuse öö broneerija saab lisaks Tallinna poolt tasuta 24h Tallinn Cardi, millega saab külastada pea kõiki suuremaid pealinna vaatamisväärsusi.“

Tallinnas on palju avastamist

Kampaania sõnumiks on see, et Tallinnas on palju avastamist ka neile, kes siin elavad või on korduvalt külastanud. Elamusi pakuvad nii erinevad suvesündmused kui pealinna huviväärsed paigad ja piirkonnad, alates keskaegsest vanalinnast kuni põneva militaar- ja tööstusajalooga Kalamaja ja Koplini ning Kadrioru kunstimuuseumideni. Nautida saab sumedaid suviseid terrasse ja jalutuskäike linna lopsakates parkides ning mereäärsetel promenaadidel. Ette võib võtta päevase reisi Tallinna lähisaartele Aegnale, Naissaarele, Pranglile või osaleda mõnel linnaekskursioonil, mis tutvustab Tallinna ehk hoopis uue ja põneva nurga alt.

Linna enda panus suveürituste programmi on Keskaja Päevad (07.-11.07), The Tall Ship Races (15.-17.07) ja Vanalinna Päevad (12.-15.08), lisaks toimub ka palju erasektori üritusi, millel tasub silma peal hoida Visittallinn.ee lehel.

Head Uudised GoodNews