1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Balti kolm kõrgkooli täiendasid huviliste digioskusi
Balti kolm kõrgkooli täiendasid huviliste digioskusi

Balti kolm kõrgkooli täiendasid huviliste digioskusi

Läti Ülikooli Innovatsioonikeskus Lumic viib koostöös Microsofti, ISM Juhtimis- ja majandusülikooliga Vilniuses ja Estonian Business Schooliga Tallinnas ellu digioskuste täiendamise programmi.

„Osalejate motivatsioon digioskuste täiendamisel teeb tõeliselt head meelt: 9823 osalejast, kes koolitusele registreerusid, on 1045 selle edukalt lõpetanud ja saanud vastava sertifikaadi. Need on väga head tulemused, mis viitavad sellele, et kõrgetasemelised digioskused on hinnas. Soovin tänada meie õppejõude Raita Rollandet ja Edgars Brēķist ning ka kõiki kaasatud eksperte, kes hoidsid ülal osalejate huvi,“ ütles Lumici juht Signe Bāliņa.

„Tarkvara ja rakenduste arendamises“ sooritas lõpueksami edukalt 332 inimest Balti riikidest. 17. märtsil sooritasid 713 osalejat eksami koolitusel „Majandustegevuse ja andmete analüüs“. Osalejad omandasid andmete visualiseerimise, analüüsi ja pilvandmetöötluse alused, süsteemide projekteerimise aluspõhimõtted, oskused töötamiseks platvormiga Power BI ja muud teadmised, mis mitte ainult ei paranda digioskusi, vaid annavad ka ettekujutuse ja praktilised oskused innovatiivsete lähenemisviiside osas.

Koolituse jätkuna saavad lõpptesti edukalt sooritanud registreeruda kuuajalisele virtuaalsele praktikale reaalsetesse ettevõtetesse.

Head Uudised GoodNews