1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. BIRGITTA FESTIVAL I Vadim Belobrovtsev: pika traditsiooniga muusikateatri-sündmust oodatakse alati suure huviga
BIRGITTA FESTIVAL I Vadim Belobrovtsev: pika traditsiooniga muusikateatri-sündmust oodatakse alati suure huviga

BIRGITTA FESTIVAL I Vadim Belobrovtsev: pika traditsiooniga muusikateatri-sündmust oodatakse alati suure huviga

Seoses eriolukorra ja valitsuse seatud piirangutega suursündmuste korraldamisele lükkub Birgitta festival järgmisesse aastasse. See toimub 6.-14. augustini 2021 ning esitamisele tuleb tänavu avalikustatud programm.

„Nii kurb kui see ka pole, on üleilmne olukord meile dikteerinud, et sarnaselt paljudele kultuurisündmustele lükkub edasi ka tänavu augustis toimuma pidanud Birgitta festival. Pika traditsiooniga muusikateatri-sündmust oodatakse alati suure huviga ning hea meel on selle üle, et tuleval aastal saab Tallinna esindusfestival taas toimuda. Rõõmu teeb ka see, et kultuurisõbrad ei jää ilma selleks aastaks kavandatud programmist, vaid saavad nautida kõiki neid samu etendusi järgmisel aastal,“ rääkis Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

„Birgitta festivali külastajatele, esinejatele ja ka korraldajatele kujuneb tänavune suvi oodatust teistsuguseks, kuid olen kindel, et seda suurema emotsiooniga on meil kõigil rõõm taas kohtuda järgmise aasta 6.-14. augustil,“ lisas Birgitta festivali kunstiline juht ja lavastaja Dmitri Bertman.

Tallinna Filharmoonia juhi Margit-Tohver Aints’i sõnul on koostöö esinejate ja väliskülalistega olnud suurepärane. „Lootsime viimase hetkeni, et saame sellel aastal kokku, aga paraku tuleb meil reaalsusele otsa vaadata. Siiski saame sellel ebakindlal ajal Birgitta sõpradele kinnitada, et 2020. aasta festivali programmi näeb täies mahus aastal 2021.“

Birgitta festival 2021 programm

Juba soetatud piletid kehtivad samadel tingimustel järgmiseks aastaks kavandatud asendusetendustele. Kui Puccini ooperi „Õde Angelica“ asenduskuupäev ei peaks sobima, on võimalik pilet ümber vahetada sama etenduse teiseks kuupäevaks. Vahetuse soovist palutakse teada anda aadressil tagasiost@piletilevi.ee, kirja tuleb märkida tellimusenumber ning etenduse uus soovitud kuupäev.

Birgitta festival loodab kõikide pileti juba ostnud inimestega kohtuda 2021. aastal Pirita kloostri varemetes, aga kui uued ajad siiski ei sobi, saab 30. septembrini 2020 piletid tagastada. PDF-piletite tagastamiseks tuleb täita vastav vorm Piletilevi veebilehel. Paberpileti omanikud saavad piletid tagastada või ümber vahetada Piletilevi müügipunktides (va Circle-K teenindusjaamades ja Viru Keskuse müügipunktis). Täpse juhise edastab Piletilevi pileti ostnud inimestele ka e-kirjana.

Tallinna Filharmoonia tänab Birgitta festival 2020 partnereid ja toetajaid: AS Selver, Viking Motors ja AS KIA Auto, Postimees Grupp AS, BMR Estonia OÜ, Nurmiko, Iris Janvier, AS Prike, Event Catering.

Head Uudised GoodNews