1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Borjomi püstitas Grillfestil hatšapuri söömisrekordi
Borjomi püstitas Grillfestil hatšapuri söömisrekordi

Borjomi püstitas Grillfestil hatšapuri söömisrekordi

Grillfest24
Foto: Borjomi Eesti

07. juunil lõppenud Grillfestil püstitati rekord Gruusia juustupiruka hatšapuri söömises. Kahe päeva jooksul osteti ja söödi Grillfestil kokku 150 pirukat. Kogu pirukate müügist saadud tulu loovutatakse grilltoitude söömiskultuuri edendamiseks ja toetamiseks Eesti Grilliliidule.

Hatšapurid valmistasid Grillfestil Gruusia restorani Tbilisi kokad, kelle pop-up restoran oli osa Borjomi mõnusast ajaveetmisalast, kus lisaks Gruusia rahvustoidu restoranile võis leida veel Borjomi mineraalvee müügikioski ja Borjomi lebola. Borjomi osales Grillfesti hea toidu festivalil esmakordselt.

„Eestlased armastavad Gruusia kööki ja seda tõestas ka hatšapuride edu Grillfestil. 150 piruka valmistamiseks kulus 75 kg jahu, ligi 50 l piima, rohkem kui 5 kg võid, ligi 35 kg Brõnsa ning 15 kg Suluguni juustu ja 150 muna,“ kommenteeris rekordi püstitamist Ieva Semerikovaite, IDS Borjomi Europe turundusjuht. „Lisaks hatšapuride söömisele tarbiti grillipeo käigus ka ohtralt Borjomit, mis muidugi kulus kõige rohkem ära just festivali teise päeva hommikupoolikul. Kogu juustupirukate müügitulu läheb Eesti Grilliliidu tegevuse edendamiseks ja soovime neile üle anda Borjomi vett, mis aitab suurest söömingust taastuda,“ lisas Semerikovaite.

IDS Borjomi Europe on IDS Borjomi Georgia tütarettevõte, mis vastutab Borjomi turustamise ja logistika eest Euroopas. Looduslik mineraalvesi Borjomi on Baltikumis turuliider imporditud mineraalvee segmendis.

VAATA GALERIID!
Fotod: Borjomi Eesti

Borjomi Grillfestival I päev

Borjomi Grillfestival II päev

Head Uudised GoodNews