1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Botaanik Urmas Laansoo tutvustab Pirital veidraid taimi
Botaanik Urmas Laansoo tutvustab Pirital veidraid taimi

Botaanik Urmas Laansoo tutvustab Pirital veidraid taimi

Neljapäeval, 15. oktoobril toimub Pirital botaanik Urmas Laansoo töötuba “Kummalised taimed ja taimeleiud”. Kohtumine algab kell 14 Pirita raamatukogus.

“Nagu inimeste seas, nii leidub ka taimede hulgas kummalisi ja üllatavaid isendeid, kes pälvivad tähelepanu ja imetlust oma kasvu või omaduste tõttu. Neljapäeval on kõik taimehuvilised oodatud Piritale botaanik Urmas Laansoo töötuppa, sest just nende iseäralike taimede kohta taimetark oma teadmisi jagabki,” kutsus Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Urmas Laansoo on Tallinna botaanikaaias töötanud 35 aastat, hariduselt bioloog. Ta on kirjutanud botaanikast ja taimede kasvatamisest nii erialaajakirjades kui ka ajalehtedes, rääkinud taimedest raadio- ja telesaadetes. Urmas Laansoo on 15 taimeraamatu või -trükise autor või kaasautor.

Töötoas osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine e-aadressil pirita@tln.lib.ee või telefonil 983 9055. Pirita raamatukogu asub aadressil Metsavahi tee 19.

„Töötoas on tagatud võimalus desinfitseerida käsi, soovijatele pakutakse kaitsemaski. Töötuba toimub hajutamispõhimõtet järgides. Haigustunnuste korral palume kindlasti koju jääda,“ tõi linnaosavanem esile.

Head Uudised GoodNews