1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Briti saatkonna eestvedamisel toimuvad Tallinnas Briti Toidupäevad
Briti saatkonna eestvedamisel toimuvad Tallinnas Briti Toidupäevad

Briti saatkonna eestvedamisel toimuvad Tallinnas Briti Toidupäevad

cafeinSpa2Tutvustamaks briti maitseid, saavad ka Meriton Hotels külastajad ja kliendid 5. kuni 19. märtsini nautida Briti Toidu Nädalaid, mida korraldatakse koostöös Briti saatkonnaga.

Sel puhul on saadaval Meriton Grand Conference & Spa hotelli kohvikus Mademoiselle ja bistroos Mary lai valik populaarseid soolaseid ja magusaid inglise toite. Meriton Old Town Garden hotellis asuvas kohvikus Mademoiselle serveerime kellaviieteed – teed, võileibu ja traditsioonilisi inglise küpsetisi.

“Ma olen väga rõõmus, et saame teha koostööd Briti Toidunädalate raames meie hea partneriga Meriton Hotels. See on suurepärane võimalus Tallinna inimestel tutvuda fantastiliste briti retseptidega, süüa maitsavat briti toitu ja juua briti jooke, sealhulgas ka traditsioonilist briti kellaviieteed,” ütles Briti suursaadik Eestis Chris Holtby.

Briti toidufestival avatakse piduliku õhtusöögiga täna. Menüü koostamisel oli abiks briti saadiku kokk pr Evelin Karro.

“Avagaalal pakutakse suitsutatud kilttursa suppi, rostbiifi mini Yorkshire’i pudinguga ja sidrunivõiet besee ja kreemiga,” sõnas Meriton Hotels peakokk Ragmar Haabma.

”Juustuvalikus on tuntud inglise juustud Wensleydale Blueberry, Blue Stilton, Cheddar, Stripy Chuck. Õhtu lõpetuseks pakutakse inglise kombe kohaselt Tetley teed,” lisas ta.

Galaõhtusöögi ajal teeb muusikat ansambel Wigla.

Briti saatkonna eestvedamisel toimuvad Tallinnas Briti Toidupäevad

 

Head Uudised GoodNews