1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. DEMOPÄEV I Harley-Davidson toob Tallinna demopäevale 22 uusimat mootorratast
DEMOPÄEV I Harley-Davidson toob Tallinna demopäevale 22 uusimat mootorratast

DEMOPÄEV I Harley-Davidson toob Tallinna demopäevale 22 uusimat mootorratast

13. juunil saabub Tallinnasse 22 erinevat Harley-Davidsoni uusimat mudelit sisaldav demo-truck, mille sisu on võimalik huvilistel testsõidule viia.

13. ja 14. juunil saab Tallinnas Punane 74A asuvas Harley-Davidsoni Tallinna esinduses proovida erinevaid mudeleid nii tänaval kui ka ainulaadsel statsionaarsel alusel, mille abil on võimalik mootorrattaga lähemat tutvust teha ning mootorit müristada ilma, et ratas kohalt minema liiguks. See tähendab, et mootorrattaid on uudistama oodatud ka kõik need, kellel täna veel A-kategooria juhilube ei ole.

Tulenevalt hetkel maailmas valitsevast olukorrast desinfitseeritakse kõik rattad peale iga kasutust. Samuti ei laenuta esindus tänavu välja oma kiivreid, kindaid ja jakke, vaid isiklik varustus tuleb igaühel endal proovisõidule kaasa võtta. Samuti tuleb kaasa võtta juhiluba.

Kokku läbib Ameerikast pärit Harley-Davidsoni demo-truck ligi 20 erinevat riiki, seal hulgas ka Eesti ja Läti.

Proovisõiduvõimaluse saamiseks tuleb huvilistel end eelnevalt demopäevadele Harley-Davidsoni Tallinna esinduses registreerida. Proovida saab järgmisi mudeleid: Iron883, Roadster, Iron1200, SuperLow, Forty-Eight, Street Rod, Fat Boy 114, Heritage Classic 114, Sport Glide, Street Bob, Breakout 114, FXDR114, Fat Bob, Fat Bob 114, Low Rider, Low Rider S, Road King, Road King Special, Ultra Limited, Street Glide Special, Road Glide Limited, Road Glide Special.

Harley-Davidson Motor Company toodab laias valikus cruiser- ja touring-mootorrattaid ning pakub hulgaliselt Harley-Davidsoni mootorrataste varuosi, aksessuaare, sõiduvarustust ning muid kaupu.

Head Uudised GoodNews