1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EAS-i turundusjuhina alustab tööd Piret Reinson
EAS-i turundusjuhina alustab tööd Piret Reinson

EAS-i turundusjuhina alustab tööd Piret Reinson

Piret Reinson
Piret Reinson

1. juunil alustab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turundusjuhina Piret Reinson, kes seni töötas Nordea Panga Baltikumi kommunikatsiooni- ja turunduse juhina.

„Pireti liitumiseks EASiga tegime paar kuud tõsiselt tööd ja mul on hea meel, et ta vastas positiivselt,“ lausus EAS-i juhatuse esimees Hanno Tomberg. „Talle meeldis väljakutse viia lõpuni Eesti kuvandi arendusprotsess koos kõigi värskete ideedega, mida on meile tänaseks välja pakutud. Lisaks on võimalik paremini liita ka organisatsiooni erinevad turundustegevused.“

Viimased 16 aastat turunduse- ja kommunikatsioonijuhina erinevates ettevõtetes töötanud ning alates 2010. aastast Nordea panga turundusvaldkonda juhtinud Piret Reinson hakkab lisaks EAS-i turundusele koordineerima ka Eesti kuvandi arendamisega seotud tegevusi. Reinsoni sõnul saab see olema tunduvalt laiapõhjalisem, kui ainult märgisüsteemi loomine. Varasemalt eraldiseisvalt ainult Eesti kuvandiga tegelenud meeskond lõpetab praegusel kujul oma tegevuse.

„Olen tänulik ja õnnelik võimaluse eest töötada mulle kõige armsama ja kallima brändiga, milleks on Eesti! Kindlasti tahan rõhutada seda, et EAS-i kõikide üksuste koordineeritud töö tulemusena saame olla edukad Eesti konkurentsivõime kasvatamises. Märgisüsteem moodustab sellest väga väikese osa ning on vajalik eelkõige selleks, et kõik meie erinevad tegevused silma paistaksid ning oleksid äratuntavalt eestilikud,“ lausus Reinson.

Piret Reinson on õppinud Tartu Ülikoolis inglise filoloogiat ja majandust, täiendanud end EBS-is ärijuhtimise erialal ning on Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduste magister. Piret Reinsoni teeneks võib pidada Nordea panga arendamist üheks Eesti kultuurisõbralikuma kuvandiga ettevõtteks.

Head Uudised GoodNews