1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EDASI.ORG I Fotolugu: mu kodu on Põhja-Tallinn
EDASI.ORG I Fotolugu: mu kodu on Põhja-Tallinn

EDASI.ORG I Fotolugu: mu kodu on Põhja-Tallinn

Avastasin mobiilifotograafia enda jaoks kaks aastat tagasi. Jalutasin mööda Tallinna tänavaid ja muudkui pildistasin, peaaegu iga päev.

Selle aasta kevadel lõpetasin fotokursuse ning viimasel ajal olen pildistanud ainult professionaalse kaameraga. Ehkki olen pildistamas käinud ka mujal, on Põhja-Tallinn fotograafias ikkagi mu lemmikteema. Mulle meeldivad siinsed säilinud vanaaegsed puitmajad, seda näeb Tallinnas väga vähestes kohtades. Samuti on tore, kuidas selle vana kõrvale on ilmunud uued majad -naudin seda mitmekesisust, mida üks linnaosa pakub. Ja muidugi Stoomi ranna päikeseloojangud, mis on iga päev erinevad ja imeilusad!

Anastasiia Galitskihh, Edasi.org 

Anastasiia on noor Põhja-Tallinnast pärit fotograaf, kelle tänavafoto projektid algasid kodusest Stroomi rannast. Põhja-Tallinna linnaosavalitsus korraldab tänavanäituste sarja, mille raames toimuvad näitused iga nädal erinevates kohtades avalikus linnaruumis. 29. juulist kuni 4. augustini näeb Kopli kalmistupargis Anastasiia Galitskihhi näitust “Põhja-Tallinn”.

Loe innustavat ja harivat ajakirja Edasi!

Head Uudised GoodNews