1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eesti Grilliliit andis Nõo Lihatööstuse ribile ja lihale maitsvaima toote auhinna
Eesti Grilliliit andis Nõo Lihatööstuse ribile ja lihale maitsvaima toote auhinna

Eesti Grilliliit andis Nõo Lihatööstuse ribile ja lihale maitsvaima toote auhinna

Nõo BBQ ribid mustasõstra mopiga pärjati Eesti Grilliliidu kohtunike poolt tiitliga Aasta marinaadis ribi 2023 ja Nõo BBQ grill-liha mustika mopiga tiitliga Aasta marinaadis liha 2023.

Hooaja maitsvaimad tooted valiti grillivaldkonnas tegutsevate kohtunike poolt läbiviidud pimehindamise alusel ja kuulutati välja iga-aastasel Eesti Grilli Galal.

Nõo Lihatööstus on tunnustuse eest väga tänulik ja töötab jätkuvalt selle nimel, et tuua Eesti inimesteni kvaliteetsed, maitsvad ja tervislikud ning vaid parimast toorainest valmistatud lihatooted. Ettevõtte jaoks on oluline, et inimesed toituksid tervislikult ja seetõttu ei tee liha kvaliteedis allahindlust ega kasuta oma toodetes odavat lihamassi. Inimeste heaolu ja tervise nimel otsustati kõigil suvetoodetel vähendada soolasisaldust. Kõik suvetooted valmivad käsitööna ning on toodetud naturaalsetest komponentidest.

  • Nõo Lihatööstus on kõige suurem ja uuendusmeelsem kodumaine lihatööstus. Ettevõte annab tööd üle 200 töötajale, millega on Lõuna-Eesti olulisemaid tööandjaid. Nõo Lihatööstus pälvis 2021. aastal EAS-i, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliidu korraldatud Eesti parimate ettevõtete konkursil aasta pereettevõtte tiitli.
Head Uudised GoodNews