1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eesti Õdede Liidu aasta hooldustöötajaks kuulutati Marina Kaldas
Eesti Õdede Liidu aasta hooldustöötajaks kuulutati Marina Kaldas

Eesti Õdede Liidu aasta hooldustöötajaks kuulutati Marina Kaldas

Marina Kaldas
Foto: Eda Amur

„Marina Kaldas on väga pikaajalise töökogemusega hooldustöötaja, kes tunneb sügavat muret hooldajate erialase käekäigu pärast. Ta panustab alati hooldustöötajate seltsingu ürituste organiseerimisse ja hoiab piirkonna hooldajaid kursis erinevate õdede liidu poolt korraldatavate ürituste ja koolitustega,“ rääkis Hooldustöötajate seltsingu esimees Madeann Alamets.

Marina Kaldas valiti aasta hooldustöötajaks kolme kandidaadi seast üle Eesti, kelle suurepärast tööd on esile tõstnud nii tööandjad, patsiendid kui ka kolleegid.

„Hooldustöötajad on väga oluline osa tervishoiumeeskonnast, kes puutuvad kõige rohkem kokku abi ja hooldust vajavate inimestega. Elanikkonna vananedes kasvab järjest ka hooldustöötajate roll ning on oluline seda tööd märgata ja tunnustada, “ sõnas Madeann Alamets.

Aasta hooldustöötaja tiitli saanud Marina Kaldas alustas Pärnu Haiglas tööd 1984. aastal ja töötab siiani erakorralise meditsiini osakonnas. Ta on õdede liidu liige alates 2014. aastast, mil hooldustöötajad said õiguse kuuluda õdede liitu.

Eesti Õdede Liidu Aasta hooldustöötaja tiitel anti Marina Kaldasele üle Hooldustöötajate seltsingu korraldatud koolitus – aastakoosolekul, kus valiti ka uus juhtkond. Järgmiseks aastaks võtavad seltsingu juhtimise üle Erika Pärnala Pärnu-Jaagupi Haiglast ning aseesimehed Maire Aus Põhja-Eesti Regionaalhaiglast ja Leelo Sirge Põlva Haiglast.

Head Uudised GoodNews