1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eesti parim teenindaja on Triin Malk!
Eesti parim teenindaja on Triin Malk!

Eesti parim teenindaja on Triin Malk!

11. aprilli õhtul selgus Tallinnas Eesti parim teenindaja 2019, kelleks on Triin Malk (Põldma Kaubanduse AS) Tallinnast.

Teise koha saavutas Kertu Soodla (Swedbank Eesti) Pärnust ja kolmanda Viktoria Vlassenko (Tele2 Eesti) Tallinnast. Publiku lemmiku tiitli võitis Anu Ehrlich (Põldma Kaubanduse AS).

“Nii tasavägist konkurssi pole varem olnudki! Lausa neljal osalejal oli täpselt sama punktiskoor ja viiendal vaid üks punkt vähem!“ ütles konkursi projektijuht Tairi Leis.

Ka oli Leis südamest liigutatud nii suure hulga toetajate osas. “Võitjad ei jaksanud kõiki kingikotte käeski hoida! Kotikeste sisud on nii hinnalised, et juba ainult nende pärast tasub end konkursil proovile panna!”

Triin Malk ise kommenteeris oma võitu nii: “Konkurss oli väga äge ja mind valdavad ainult ülevad emotsioonid. Selline tunne on, et elan juba teist päeva roosa mulli sees. Samas, enne ülesannete lahendamist oli ka piisavalt närvikõdi. Ma soovitan kindlasti kõigil teenindajatel konkursil osaleda, sest sealt saadav kogemus on väga hea ja inspireeriv. Auhinnad on magusad ja hiljem võib avaneda võimalusi, milles varem unistadagi ei osanud.“

Head Uudised GoodNews