1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Eesti-teemalise viktoriini peaauhinnaks on reis kahele Eestisse
Eesti-teemalise viktoriini peaauhinnaks on reis kahele Eestisse

Eesti-teemalise viktoriini peaauhinnaks on reis kahele Eestisse

Estonian Quiz 2015Välisministeerium avas järjekordse Eesti-teemalise viktoriini „Estonia Quiz 2015“, mille peaauhind on reis kahele Eestisse. Loosimises osalemiseks tuleb viktoriini veebilehel õigesti vastata 12-le küsimusele. Vastuste leidmisel on abiks lingid, mis juhatavad õige infoni.

Peaauhind – reis kahele Eestisse – sisaldab lennupileteid, ööbimist parimates hotellides, õhtusööke luksuslikes restoranides ja ekskursioone. Lisaks loositakse välja Eesti-sisesed puhkusepaketid. Auhinnad on välja pannud erinevad Eesti ettevõtted ja asutused.

Viktoriini küsimustele on võimalik vastata nii inglise kui vene keeles ja viktoriin on avatud 31. maini 2015. See asub aadressil http://quiz.mfa.ee/.

Välismaalaste suunatud viktoriini eesmärk on tutvustada osalejatele Eestit ja pakkuda uusi ning huvitavaid teadmisi. Samuti anda neile ajend Eesti kohta rohkem infot otsida ja Eestit külastada.

Välisministeerium korraldab veebipõhist Eestit tutvustavat viktoriini juba kahekümnendat korda. Aastate jooksul on huvi välisministeeriumi Eesti-teemalise viktoriin vastu pidevalt kasvanud. Eelmisel aastal võttis viktoriinist osa üle 7500 inimese 110st riigist.

Head Uudised GoodNews