1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EFEKTIIVNE VÄRBAMISLAHENDUS I Eestisse jõudis Soome suurim töövahendusplatvorm Treamer
EFEKTIIVNE VÄRBAMISLAHENDUS I Eestisse jõudis Soome suurim töövahendusplatvorm Treamer

EFEKTIIVNE VÄRBAMISLAHENDUS I Eestisse jõudis Soome suurim töövahendusplatvorm Treamer

Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, kus suvest alates pakutakse rohkem kui 10 000 registreerunud kliendile mugavat ja paindlikku tööampsude vahendusteenust.

2 miljonit eurot kaasanud Treamer laieneb sellest aastast Skandinaavia riikidesse. Eesti on Treameri jaoks pilootturg, kus suvise lansseerimisperioodi jooksul on ettevõtte klientideks saanud juba rohkem kui 10 000 tööotsijat ja üle 300 tööandja.

„Treameri visioon on saada 2025. aastaks Euroopa suurimaks töövahendusportaaliks. Meie edu võtmeks on testida oma lahendust erinevate inimeste peal võimalikult erinevatel turgudel, et oma rakendust pidevalt arendada,” ütles Treameri tegevjuht ja kaasasutaja Peter Sazonov.

Maxima Eesti personalijuhi Lea Kimberi sõnul kasutab ettevõte erinevaid lahendusi lühiajaliselt töötajate leidmiseks ja Treameriga liituti selle aasta juulis. „Treamer on efektiivne värbamislahendus – tööotsi saab luua ühe klikiga, kusjuures ka kandideerijatel on võimalik töö kinnitada ühe nupuvajutusega. Meie jaoks on see mugav, sest oleme suutnud leida kiirelt lühiajalisi töötajaid, kes on jäänud järjepidevalt Maximas tööl käima,” lausus Kimber.

Treameri platvorm aitab ettevõttel kiiresti leida lühiajalisi töötajaid, samas kui tööampsude tegija saab rakendusest ülevaate lähedal asuvatest vabadest töökohtadest ja mugavalt kord nädalas palga kätte.

Treameri laienemisjuhi Liisi Voksepa sõnul on suur osa suhtlusest kolinud veebi ja värbamisteenused liiguvad samas suunas. „Peagi toimub kogu töövahendus veebis ja meie saame aidata nii ettevõtetel kui töötajatel maksimaalselt ära kasutada selle trendi eeliseid: kiirus, paindlikkus, läbipaistvus,” ütles Voksepp.

Voksepp märkis, et koroonaviiruse tõttu on ülemaailmne tööturg pöördumatult muutunud. „Tööandjate vajadus leida lisatöötajaid on tõusnud, samas ei saa nad riskida täiskohaga uute inimeste palkamisega. Töötajates on pandeemia tekitanud ebakindlust, nii et inimesi, kes soovivad oma sissetulekuallikaid mitmekesistada, on rohkem kui kunagi varem,” selgitas ta.

Eestis on enim lühiajalisi töökohti kaubanduses, laonduses, puhastusteenuste ettevõtetes ning majutus- ja toitlustussektoris.

  • 2015. aastal asutatud Treameri töövahendusplatvormil on koduturul Soomes üle 40 000 registreeritud kasutaja.
  • Eestis kuuluvad Treameri klientide hulka näiteks Eesti Rahva Muuseum, Clean Kitchen, Fotografiska restoran, Coop Eesti, Weekend Shoes, Viking Security ja Nordic Armoury.
Head Uudised GoodNews