1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EHTE pakub tööandjatele motiveerimisvõimalust
EHTE pakub tööandjatele motiveerimisvõimalust

EHTE pakub tööandjatele motiveerimisvõimalust

__EHTE_KoolSellest sügisest pakub Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool EHTE uut kaugõppemudelit, mille käigus saab tööandja saata kõrgharidust omandama töötajad, keda tahab harida ja motiveerida. Õppeprogrammi kohustusliku praktika saab kaugõppija sooritada samas ettevõttes, kus ta töötab. Samuti arvestatakse erialast töökogemust, mille arvelt on võimalik õppeaega lühendada.

Ain Hinsberg, Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkooli rektori kohusetäitja: “Turismimajanduses osutub tänases Eestis kvalifitseeritud ja kvaliteetsete töökäte nappuse kõrval aina suuremaks ettevõtete arengu piduriks erialase kõrghariduse puudumine juhtivtöötajate seas. EHTE koolis saab tööandja nüüdsest töötajaid kerge vaevaga rakenduskõrgharida ja nii enda jaoks olulisi inimesi kas tunnustada ja kannustada või nendesse investeerides oma ettevõtte arenguvõimet toetada. Kaugõppes on suur rõhk iseseisval tööl ja rakenduskõrgharidusele omaselt ka praktikatel, mida saab sooritada samas ettevõttes, kus õppija töötab.”

Rakenduskõrgharidust saab omandada kaugõppe vormis kolmel erialal – hotellimajanduses, toitlustusteenuste korralduses ja reisikorralduses. Koolitöö saab siduda tööga, tehes iseseisvad tööd, kursusetöö, lõputöö ja praktika oma töökohas. Õppekavamaht on 180 ainepunkti ja õppeaeg 3 aastat. Koolis tuleb käia neli päeva kuus kuu viimasel nädalal.

Õppelepinguid saab sõlmida 24. septembrini.

Head Uudised GoodNews