1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EIS kuulutas välja toetusvooru internetiteadlikkuse tõstmiseks
EIS kuulutas välja toetusvooru internetiteadlikkuse tõstmiseks

EIS kuulutas välja toetusvooru internetiteadlikkuse tõstmiseks

Eesti Interneti Sihtasutus kuulutas välja toetusvooru internetialase teadlikkuse tõstmiseks.

Toetusi jagatakse kord aastas tegevus- ja projektitoetusena ning saajateks võivad olla kõik Eesti Vabariigis registreeritud MTÜ-d, sihtasutused, riigi- ja nende allasutused, seltsingud ning haridus-, teadus- ja arendusasutused, mille põhikirjaline tegevus või kavandatud ühekordsed projektid toetavad EIS-i seatud eesmärkide täitmist või toetatavate valdkondade arengut.

2022. aastal jagatakse toetust interneti ja domeeninimede alaste teadustööde ja uuringute tegemiseks ning noorte IT-hariduse edendamiseks, samuti võivad toetust saada erinevad programmid, konverentsid ja uuringud. Kokku jagatakse taotlejate vahel 30 000 eurot toetust.

Taotluste esitamise tähtaeg on 1. veebruar. Taotlus tuleb esitada elektrooniliselt aadressil info@internet.ee, järgides etteantud taotluse vormi.

Toetuseid hindab ja toetuse jagunemise määrab EIS-i nõukogu, lähtudes projekti või tegevuse vajalikkusest, teostatavusest, mõjust ja jätkusuutlikkusest. Täpsemad taotluse hindamiskriteeriumid, taotluste rahuldamise kord ning muud olulised tingimused on sätestatud Eesti Interneti SA toetuste andmise tingimustes ja korras.

Head Uudised GoodNews