1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Elroni kuu kangelane on kaitseliitlane
Elroni kuu kangelane on kaitseliitlane

Elroni kuu kangelane on kaitseliitlane

ElronEesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, märtsi esimeses pooles on soodusreisimise õigus kaitseliitlastel ja naiskodukaitsjatel.

„Kangelasteks, kellele on 2.-15. märtsini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad!“ ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. „Tahame oma Kuu Kangelase kampaaniaga pakkuda võimalikult paljudele inimestele soodsamat võimalust rongisõitu avastada ning parim viis seda teha on väärtustada neid, kes annavad suure panuse Eesti elu arendamiseks.“

Mai Vahtriku sõnul kehtib soodustus Kaitseliidu või Naiskodukaitse liikmekaardi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel, sooduspiletit saab osta ainult rongist. „Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis,“ lisas Mai Vahtrik.

„On äärmiselt meeldiv, et meie ettevõtted kaitseliitlaste ja naiskodukaitsjate tegevust tunnustavad,“ ütles Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili. „On ju vabatahtlikud riigikaitsjad inimesed, kes panustavad meie kõigi turvalisusse eelkõige oma ajaga, mis on teatavasti taastumatu ressurss. Nende märkamine ja väärtustamine Elroni poolt on tervitatav ja loodetavasti mõjub inspireerivalt ka teistele ettevõtjatele.“

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, kes tegid kuu esimese kahe nädalaga kokku 1858 rongisõitu.

Kuu Kangelase soodustusega teised soodustused ei rakendu.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. Elron on üks täpsemaid ühistranspordiettevõtteid – 2014. aasta 12 kuu statistika kohaselt saabus 98,8% diisel- ja 99,3% elektrirongidest lõppjaama õigeaegselt. Elron plaanib sel aastal vedada 6,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 323 töötajat. 

Head Uudised GoodNews