1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Elustiiliüritus Black Food Festival toimub kevadel
Elustiiliüritus Black Food Festival toimub kevadel

Elustiiliüritus Black Food Festival toimub kevadel

Järgmisel nädalal Põhjala tehases toimuma pidanud elustiiliüritus Black Food Festival lükatakse edasi ning leiab aset 10. aprillil 2021. aastal. Musta toitu saab siiski nautida mitmetes toidukohtades, lisaks on jätkuvalt toimumas eriüritused restoranides Fotografiska ja Tchaikovsky.

“Möödunud aastal esmakordselt Tallinnas toimunud Black Food Festival nautis suurt publikumenu ning pakkus külastajatele palju uudseid ning erilisi elamusi,” sõnas Mihkel Lubi, üks ürituse korraldajatest. “Soovime sama joont jätkata ka edaspidi ning pakkuda vaid suurepäraseid kogemusi. Hetkel aga tunneme, et peame korraldajatena olema vastutustundlikud ning aitama omalt poolt kaasa viiruse leviku tõkestamisele.” Korraldaja lisas, et maskides koosviibimised ja kontserti kuulamine on mõistlik suund, aga toidufestivali on maskistatult siiski keeruline külastada.

Black Food Festival Tallinn meeskond on võtnud vastu raske, kuid vajaliku otsuse ning ürituse uueks toimumisajaks on 10. aprill 2021. aastal. “Usume, et siis saame veelgi võimsama festivalielamuse pakkuda,” kinnitas Lubi.

Juba soetatud festivalipiletid kehtivad ka 2021. aasta kevadisel üritusel. Pileti tagasimüügi soovi korral tuleb kahe nädala jooksul täita Ticketeris tagastusvorm https://www.ticketer.ee/refund/.

Musta toitu saab järgmisel nädalal siiski mitmel pool nautida, kuna paljud festivalil osalema pidanud toitlustajad teevad 18.-21. novembrini erimenüüsid oma kohvikutes, söögikohtades ja restoranides. Nii saab sel peroodil süüa näiteks musta pitsat, burgereid, donutseid ja palju muud maitsvat. Täpsemaid pakkumisi ja võimalusi saab jooksvalt uurida Black Food Festival Tallinn sotsiaalmeediakanalitest.

Lisaks saab erilist atmosfääri kogeda 19. novembril restoranis Fotografiska toimuval Blackout õhtusöögil, mis valmib täiesti elektrivabalt ning kuhu on saadaval veel viimased vabad kohad. Musta toidu erimenüüga toimub 20. novembril eriüritus ka restoranis Tchaikovsky, mis on praeguseks juba välja müüdud.

Elustiilifestival Black Food Festivali eesmärgiks on pakkuda inimestele üllatavaid elamusi, põnevaid maitseid ning kogemusi, mis jäävad meelde. Positiivselt ja ägedalt. Mustalt ja mõnusalt. Turvaliselt ja toredalt.

Lisainfot leiab siit.

Head Uudised GoodNews