1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EMADEPÄEV! Jääaja Keskuses saab emadepäeval tasuta pannkooki ja meisterdada
EMADEPÄEV! Jääaja Keskuses saab emadepäeval tasuta pannkooki ja meisterdada

EMADEPÄEV! Jääaja Keskuses saab emadepäeval tasuta pannkooki ja meisterdada

Foto: Jääaja Keskus
Foto: Jääaja Keskus

8. mail on kõik emad ning vanaemad koos laste või sõpradega oodatud Jääaja Keskusesse. Kell 12-16 toimub tore ehete meisterdamistöötuba, kus juhendaja abiga saab valmistada emale oma kätega üks ilus ja meeldejääv kingitus. Kõiki emasid ja vanaemasid ootab kohvikus tasuta maitsev pannkook.

8. mai on Jääaja Keskuses pühendatud kõigile emadele. Teise korruse seminarisaalis toimub kell 12.00-16.00 mõnus ehete valmistamise töötuba. Töötuppa on oodatud igas vanuses huvilised. Valmistada saab taaskasutuspõhimõttel ehteid nii iseendale kui ka emale või vanaemale kingituseks. Lisaks pakub Jääaja Keskuse kohvik kõikidele emadele ja vanaemadele keskuse perepileti alusel tasuta pannkooki.

7. mail kell 13.00 toimub Jääaja Keskuse aatriumis Äksi segakoori emadepäeva kontsert, kuhu on oodatud kõik huvilised.

2012. aasta parimaks turismiobjektiks ja aasta keskkonnateoks valitud Saadjärve kaldal paiknev Jääaja Keskus on populaarteaduslik meelelahutuskeskus, mille eesmärgiks on tutvustada jääaega, selle jälgi Eestimaal ning anda aimu meie tulevikust. Jääaja Keskuse peamisteks tõmbeobjektideks on elusuuruses mammutid, lastele mõeldud mängukoobas ning igas vanuses külastajate jaoks põnevad interaktiivseid tegevused. Jääaja Keskus koos kohvikuga on avatud iga päev kell 11-18.

Head Uudised GoodNews