1. Avaleht
  2. Kunst
  3. EMADUS TOOB ESILE NAISELIKKUSE I Näitus “Naise elu lõuend” jõudis Tallinna
EMADUS TOOB ESILE NAISELIKKUSE I Näitus “Naise elu lõuend” jõudis Tallinna

EMADUS TOOB ESILE NAISELIKKUSE I Näitus “Naise elu lõuend” jõudis Tallinna

Tallinnas Rocca al Mare keskuses on 14. veebruarist 3. märtsini Eesti Lasterikaste Perede Liidu fotonäitus “Naise elu lõuend“.

„Kuna valentinipäevale järgneb kiirelt naistepäev, siis tahame ka keskusesse tuua juba naiselikumat energiat ja näidata meie külastajatele, kes on need vägevad naised, kes meile linnaruumis ja ka mujal igapäevaselt vastu jalutavad,“ kommenteeris keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Helina Leif.

“Lasterikka pere ema nähakse harilikult just ema rollis ning teda kui naist ei ole esile tõstetud,” sõnas Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. “Näitusega soovime peegeldada naise olemust ja näidata, et emadus ei kahanda sugugi naise väärtust ega ilu, vastupidi – emadus loob elule uue tähenduse ja toob esile naiselikkuse.”

Piltidel on aktiivse ja pikaaegse kogukonnatööga silma paistnud emad, kel on vähemalt neli last. Projektis osalenud 13 emal on ühtekokku 58 last. Näituse väljapaneku aitasid vaatajateni tuua fotograaf, stilist ja meigikunstnik Tiina Kukk ning juuksur Kristin Aarma.

Näitus avati novembris Pärnus Endla teatris.

Head Uudised GoodNews