1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Esita vägev suurpere! Tänasest saab esitada kandidaate aasta suurpere konkursile
Esita vägev suurpere! Tänasest saab esitada kandidaate aasta suurpere konkursile

Esita vägev suurpere! Tänasest saab esitada kandidaate aasta suurpere konkursile

Alates tänasest saab esitada Aasta Suurpere konkursile kandidaate. Tiitel ja Bigbanki poolt välja antav rahaline preemia summas 7000 eurot antakse võitjale üle 11. mail toimuval traditsioonilisel Suurperepäeval, mis seekord toimub Eesti Kunstiakadeemias. Kandidaate saab esitada Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) kodulehel www.lasterikkad.ee kuni 21. aprillini.

„Sel aastal kümnendat korda välja antavale Aasta Suurpere tiitlile ootame kandideerima nelja või enama lapsega perekondasid, kes hoiavad ja väärtustavad oma perekonnaliikmete ainulaadsust ning eripära. Kandideerima sobivad perekonnad, kus vanemad panustavad laste heaolusse ja arengusse ning ka need pered, kes on toimekad, tegusad ja eeskujuks teistele,“ sõnas MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

„Traditsiooniline Suurperepäev, mil aunimetus üle antakse, toimub ELPLi ja heade partnerite koostöös juba 15. korda. Sel aastal toimub Suurperepäev Eesti Kunstiakadeemias, mis on elukestva kunstiõppe ainulaadne koht Eestis, kus on võimalik enda loovust arendada ühiskonna kultuuriruumi ja elukeskkonda kujundavates kunstivaldkondades.“

Kandidaate Aasta Suurpere 2019 tiitlile võivad esitada kõik Eesti inimesed – suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad, täites selleks Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel www.lasterikkad.ee vastava vormi.

Head Uudised GoodNews