1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ET SUVI OLEKS TURVALISEM I Nõmmel teisaldatakse hoovidest ohtlikud atraktsioonid
ET SUVI OLEKS TURVALISEM I Nõmmel teisaldatakse hoovidest ohtlikud atraktsioonid

ET SUVI OLEKS TURVALISEM I Nõmmel teisaldatakse hoovidest ohtlikud atraktsioonid

Nõmme linnaosa valitsus aitas Trummi tänaval asuva korteriühistu hoovist teisaldada ja utiliseerida kaks aegunud ning ohtlikuks muutunud mänguväljaku atraktsiooni.

Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis ütles, et kahjuks leitakse korteriühistute territooriumitelt jätkuvalt ilma sertifikaadita ning potentsiaalselt ohtlikke mänguväljakute elemente. „Eramute territooriumil asuvate atraktsioonide puhul ei ole sertifikaadi olemasolu nõutav, küll aga kehtib see nõue korteriühistutele. Korteriühistud vastutavad selle eest, et territooriumil asuvad ohtlikud ja iganenud atraktsioonid saaksid eemaldatud. Kutsun Nõmmel ülesse kriitilise pilguga korteriühistute juures asuvaid atraktsioone hindama ning vajadusel neid ka eemaldama,” rääkis linnaosavanem. “Linnaosavalitsuse roll on ühest küljest järelevalvet teostada, aga teisalt saame ka oma abikäe ulatada. Soovime ju, et meie piirkonna laste suvi oleks meeldejääv ning turvaline,” lisas Šillis.

Nõmme linnaosa valitsus on viimaste aastate jooksul aidanud mitmete korteriühistute territooriumilt lastele ohtlikuks muutunud lõbustusatraktsioonid eemaldada. Näiteks on seda tehtud Ilmarise, Valdeku ja Tirdi tänava piirkonnas.

Head Uudised GoodNews