1. Avaleht
  2. Ukraina rahva toetuseks
  3. ETV lisab kavasse päevase “Aktuaalse kaamera”, “Esimese stuudio” erisaated ja otseülekande meeleavalduselt
ETV lisab kavasse päevase “Aktuaalse kaamera”, “Esimese stuudio” erisaated ja otseülekande meeleavalduselt

ETV lisab kavasse päevase “Aktuaalse kaamera”, “Esimese stuudio” erisaated ja otseülekande meeleavalduselt

Ukraina sõja tõttu jõuab sel laupäeval ja pühapäeval ETV ja ETV+ eetrisse “Aktuaalse kaamera” päevane erisaade. ETV lisab nädalavahetusel telekavasse ka “Esimese stuudio” erisaated ja kaitseministeeriumi pressikonverentsi, samuti otseülekande Vabaduse väljakul toimuvalt meeleavalduselt.

ETV programmi lisandub sel laupäeval ja pühapäeval päevane uudistesaade kell 13 ja ETV+ kanalil venekeelne uudistesaade kell 13.30. Õhtused “Aktuaalse kaamera” uudised on ETVs jätkuvalt kell 18.30 ja 21.00. Venekeelne “Aktuaalne kaamera” on ETV+ kanalil kell 20.

ETV toob nii laupäeval kui ka pühapäeval vaatajateni “Esimese stuudio” erisaated, saatejuht on Andres Kuusk. Saated on eetris pärast õhtust “Aktuaalset kaamerat” – laupäeval kell 21.35 ja pühapäeval kell 22.00.

Laupäeval kell 15 teeb ETV otseülekande Vabaduse väljakul toimuvalt meeleavalduselt “Toetame Ukrainat!”. Reporterid on Taavi Eilat ja Heleri All.

ETV, Vikerraadio ja ERR.ee portaal vahendavad nädalavahetusel ka kaitseministeeriumi pressikonverentsi viimastest arengutest Ukraina sõjas.

Telekavades võib nädalavahetusel tulla teisigi muudatusi.

ERR-i uudistetoimetus vahendab Ukrainas toimuvat eesti, vene ja inglise keeles ERR.ee portaalis ja selle alamportaalides rus.err.ee ja news.err.ee. Ukrainas toimuvat vahendavad operatiivselt ka raadiouudised ning Vikerraadio ja Raadio 4 saated.

Head Uudised GoodNews