1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FESTIVAL KODUS I Intsikurmu Festival toimub seekord Eestimaa kodudes!
FESTIVAL KODUS I Intsikurmu Festival toimub seekord Eestimaa kodudes!

FESTIVAL KODUS I Intsikurmu Festival toimub seekord Eestimaa kodudes!

Intsikurmu Festival lükkub eriolukorra tõttu järgmisesse aastasse ning toimub taas armastatud kujul 2021. aastal 6.- 7. augustil.

Kiirelt muutuvas maailmas tuleb ka kiirelt kohaneda ning innovaatiliselt mõelda, mistõttu leidsid korraldajad viisi, kuidas Intsikurmu sõpru siiski ka sel suvel hea elamusega kostitada. Selleks sündis digikultuuriaastale vääriline sündmus – Intsikurmu Telefestival!

Festivali ruumi mõiste laieneb

Sel aastal tehakse teisiti. Intsikurmu nautimiseks ei pea sel suvel Põlvasse sõitma, vaid festival tuleb koju kätte. Eesti artistidest koosnev muusikaline elamus Sinu teleris leiab aset 7. ja 8. augustil. Artiste jagub kolmele lavale ning elamusi nii lavalt kui greenroom`ist vahendab õhtujuht.

Intsikurmu Festivali looja Martin Ruus uue kontsptsiooni sünnist: „Nii nagu kõik teised festivalid, seisime ka meie silmitsi probleemiga, kuidas pakkuda festivali külastajatele meeliülendavat kogemust, terviseriske võtmata. Mõistsime, et peame mugavustsoonist välja astuma ja veelgi loovamalt tegutsema. Kuna on digikultuuriaasta, liikusid ka mõtted selles suunas…“

Intsikurmu Telefestivali piletid tulevad müügile juulis

Kõik algselt Põlvas toimuma pidanud Instikurmu Festivali 2020 a. tarvis ostetud piletid kehtivad vaikimisi sündmuse uuel toimumisajal 6.-7. augustil 2021. aastal.

Head Uudised GoodNews