1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Film “Kuulsuse narrid” jõudis Eesti kinolevi edetabelis esimesele kohale
Film “Kuulsuse narrid” jõudis Eesti kinolevi edetabelis esimesele kohale

Film “Kuulsuse narrid” jõudis Eesti kinolevi edetabelis esimesele kohale

Juba kuu aega järjest Eesti kinolevi edetabeli topis olnud Avatar langes möödunud nädalal teisele positsioonile, kui esilinastus kodumaine komöödia „Kuulsuse narrid“, mis tõi avanädalal kinno 15 476 inimest.

Filmilevitaja Timo Dieneri sõnul  tõestas Kuulsuse narrid“ möödunud nädalavahetusel ilmekalt, et vähemasti kinomaailmas pole tegu mingisuguste narridega, sest teiste seas pidi Saalomon Vesipruulile ja Jaan Tatikale alla vanduma ka siinset kinoedetabelit tervelt kuu aega valitsenud James Cameroni „Avatar: Vee olemus“. „Kuulsuse narridele“ tõi esikoha kohalikus kinotabelis 15 476 vaatajat.

 Dieneri hinnangul on filmiaasta alanud tugevalt ja praegu soosib kinoskäimist nii sisukas filmiprogramm, kust leiab sobivat vaatamist igale sihtrühmale, kui ka niru talveilm. „Eestlased on kodumaiseid filme alati armastanud ja neid käiakse ikka kinos vaatamas. „Kuulsuse narrid“ on just selline lõbus, muhe ja suviselt sume komöödia, mis sobib ideaalselt praeguste trööstitute talveilmade sisustamiseks. Nädalavahetuse ja eellinastuste tulemus on väga paljulubav ja filmi eluiga kinosaalides on kindlasti pikk,“ prognoosis ta.

16.detsembril esilinastunud „Avatar: Vee olemus“ valitses Eesti kinode vaadatavustabelit neli nädalat enne, kui kirjanikust Vesipruuli ja leiutajast Tatika vägikaikavedu James Cameroni linaloo liidripositsioonilt tõrjus.

  • EESTI KINOLEVI TOP 7 perioodil 13.01.2023-15.01.2023
  • 1. “Kuulsuse narrid” – 15 476 vaatajat
  • 2. “Avatar: vee olemus” – 11 437 vaatajat
  • 3. “Saabastega kass: Viimane soov” – 9 603 vaatajat
  • 4. “M3GAN” – 3 338 vaatajat
  • 5. “Missioon “Fortuuna”: suur pettus” – 3 041 vaatajat
  • 6. “Mees nimega Otto” – 1 703 vaatajat
  • 7. “Erik Kivisüda” – 1 479 vaatajat
Head Uudised GoodNews