1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Fotod! Emadepäev tõi kinno sajad suurpered üle Eesti
Fotod! Emadepäev tõi kinno sajad suurpered üle Eesti

Fotod! Emadepäev tõi kinno sajad suurpered üle Eesti

Fotod: Rasmus Kooskora

Lasterikaste Perede Liit tähistas emadepäeva suurperedele mõeldud eriseanssidega Forum Cinemas Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes, mis tõi kokku pea 800 filmihuvilist.

Suurperedele mõeldud kinokülastused on MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul vahva võimalus perega üheskoos emadepäeva tähistada ning uusi emotsioone ja mõtteid koguda. “Emadepäev on igas peres eriline sündmus ning seda toredam, kui saame suurperedele pakkuda võimalust ka üheskoos kodust välja minna ning hetkeks vahvasse filmimaailma kaduda,” lausus Aage Õunap.

Lasterikaste perede kinokülastus toimus 14. mail Tallinna Coca-Cola Plazas, Viljandi Centrumi ning Tartu Ekraani kinos. “Kohapealne rõõmus elevus ja täissaalidele läinud seansid on märk sellest, et huvi ja tahe üheskoos perega midagi ette võtta ja kogeda on väga suur. Seekord oli meil kinno tulijaid isegi Saaremaalt,” sõnas Õunap. “Heade koostööpartnerite abiga püüame ka edaspidi vähemalt kolm-neli korda aastas sarnast tasuta kinokülastust lasterikastele peredele pakkuda.”

Suurperede eriseanssidel linastus lõbus animafilm “Rokikoer”. Koguperefilm on laululembelisest koerast Bodist, kes peab leidma lahenduse, kuidas päästa oma koduküla huntide küüsist ning samas täita oma unistus muusiku ametist. Tegelastele on andnud oma hääle teiste seas Juss Haasma, Veikko Täär, Jaan Rekkor, Jarmo Reha ja Peeter Rästas.

Filmi valis välja ja tõi linale VaataFilmi, tasuta eriseansid koos snäkiga korraldas Forum Cinemas ning mahlajooke pakkus Coca-Cola.

Forum Cinemas ja Eesti Lasterikaste Perede Liit teeb koostööd alates 2014. aasta algusest. Eelmise ühise ettevõtmisena anti ühise kinokülastusega avapauk uuele aastale jaanuaris.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsioon koondab enda alla pered, kus lapsi on kasvamas neli ja enam,  võrgustikku kuulub üle 10 000 inimese.

Head Uudised GoodNews