1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FOTOD I Põhja-Tallinna pargivahid muutuvad mobiilsemaks tänu elektrilistele tõukeratastele
FOTOD I Põhja-Tallinna pargivahid muutuvad mobiilsemaks tänu elektrilistele tõukeratastele

FOTOD I Põhja-Tallinna pargivahid muutuvad mobiilsemaks tänu elektrilistele tõukeratastele

Põhja-Tallinna linnaosavalitsus varustas Stroomi rannaparki ja Kopli kalmistuparki patrullivad pargivahid elektriliste tõukeratastega.

Stroomi rannapargis koos MuPo töötajatega kontrollreidil viibinud Põhja-Tallinna vanema Peeter Järvelaidi sõnul on pargivahtide ülesandeks laias laastus korra tagamine – nii avaliku korra kui heakorra. Seda koostöös nii riigi- kui munitsipaalpolitseiga.

„Parkide territooriumid on väga suured ja elektriline tõukeratas tõstab olulisel määral pargivahtide mobiilsust. Kriisi käigus on  pargivahtide lisaülesandeks valvata, et inimesed mängu- ja spordiväljakute kasutamiskeelust ja eriolukorra käitumisreeglitest kinni peaksid. Täna oli selgelt näha, et linna ja riigi poolt tehtud selgitustöö on vilja kandnud, enamik inimestest on olukorra tõsidusest aru saanud ja vahepealne rahvapidu Stroomi rannas on lõppenud,“ ütles Järvelaid.

Kontrollreidil olulisi rikkumisi ei ole tuvastatud, pargis viibinud inimesed hoidsid piisavalt distantsi ning mängu- ja välitreeningväljakutel inimesi ei olnud. Munitsipaalpolitsei kui ka linnaosavalitsuse pargivahid jätkavad igapäevaseid kontrollreide linnaosa parkides ja mänguväljakutel kuni kriisiolukorra lõppemiseni.

Põhja-Tallinna linnaosa palkas politseilt ja Kadrioru Pargi töötajatelt väljaõpet saanud pargivahid kolm aastat tagasi tulenevalt Stroomi rannapargis ja Kopli pargis aset leidnud heakorra probleemide tõttu.

Head Uudised GoodNews