1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FOTOD I Selver avas Kuressaares teise supermarketi
FOTOD I Selver avas Kuressaares teise supermarketi

FOTOD I Selver avas Kuressaares teise supermarketi

Täna avas Kuressaare uues WOW keskuses uksed Saaremaa teine Selveri kauplus.

„Selver on Saaremaal viimase mõne kuuga teinud päris olulise arenguhüppe. E-Selveri täisteenus 10 000 kaubaartikliga on kättesaadav nüüd kogu Saare- ja Muhumaal. Tänasega lisandub Kuressaarde teine Selveri kauplus. Oleme tervele Saare maakonnale tänasest kättesaadavamad kui kunagi varem,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

WOW Keskuse projektijuhi Karolina Liblika sõnul on saarlased ja Saaremaa külalised aastakümneid oodanud toidu- ja esmatarbekauplust Tuulte Roosi linnaosasse. „Rõõmustame, et WOW Keskuses avab täna uksed Kuressaare teine Selveri toidukauplus. Juba sügiseks avame külastajatele kogu ülejäänud keskuse.“

Karolina Liblika sõnul on hoones sügisel uksi avamas pereatraktsioonikeskus, mis hakkab nii noortele kui vanadele pakkuma koosavastamisrõõmu kuni neljaks tunniks. WOW-hetki hakkavad pakkuma nii moodne energeetika kui Saaremaa floora ja fauna.

Juba mõnda aega tegutseb keskuses ka spordiklubi Fitness 24-7.

Uus kauplus on järjekorras 54. Selveri kauplus. WOW Selveri sortimendis on ca 8000 toodet, mille seas on nii enamostetavad kaubad kõikidest toidukaupade kategooriatest kui ka lai valik esmatarbekaupu tööstuskaupadest. Kaupluse üldpinnaks on 820 ruutmeetrit.

Uues kaupluses on väljapanek Selveri Köögi tooteid, mille valikust leiab nii koduselt tuttavad kui ka uudseid toidutrende järgivad salatid, kulinaaria- ja kondiitritooted. Selveri Pagarite letist leiab valiku värskelt kohapeal küpsetatud saiakesi, pirukaid ja kringleid.

Kaupluse sisustamisel kasutati uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, et täita Selveri keskkonnasäästlikud eesmärgid. Kauplust valgustavad LED-tehnoloogia lahendused. Ka kaupluse tehnika valikul on lähtutud keskkonnasõbralikest lahendustest. Kogu külmapark on CO2-põhisel külmasüsteemil, mis võimaldab analoogiga võrreldes vähemalt viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära kogu keskuse ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

WOW Selveri puu- ja juurviljaosakonnas on kasutusel elektroonilised hinnasildid, nagu ka kogu ülejäänud Selveri keti kauplustes. Elektroonilised hinnasildid on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeseks etapiks oli trükireklaami asendamine kauplustes digiekraanidega. Tänaseks on Selver esimene kett Eestis, mille kõigi kaupluste puu- ja juurviljaosakondades on kasutusel ainult elektroonilised hinnasildid.

WOW Selveri kliente teenindab lisaks tavakassadele ka Eesti mugavaim ja kiireim iseteenindussüsteem SelveEkspress.

Head Uudised GoodNews