1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FOTOD I Ülemistes avati uudne pesumaja, mis on majaelanikele ligipääsetav 24/7
FOTOD I Ülemistes avati uudne pesumaja, mis on majaelanikele ligipääsetav 24/7

FOTOD I Ülemistes avati uudne pesumaja, mis on majaelanikele ligipääsetav 24/7

Tänasest, 6. juulist Ülemiste City Lurichi maja esimesel korrusel avatud SOL Pesumaja on esimene Eestis, mis on kortermaja elanikele avatud 24/7. Teised kliendid saavad siseneda peaukse kaudu kõigil tööpäevadel pesumaja lahtiolekuaegadel.

Lurichi maja on ehitatud uudse kontseptsiooniga, kus korteritesse ei ole planeeritud pesumasinaid, vaid kõigile elanikele on esimesel korrusel avatud SOL Pesumaja iseteenindus eraldi sissepääsuga 24/7. Kõik teised kliendid saavad siseneda peaukse kaudu tööpäevadel pesumaja lahtiolekuaegadel kell 8.00-20.00.

Ülemiste City pesumajas on kasutusel innovatiivne tehnika nii pesumasinate kui ka kuivatite osas. Uued seadmed on vee- ja elektrisäästlikumad ning käitlevad riideid õrnalt, mistõttu nende eluiga on pikem. Kogu pesu ja kuivatuse protsess on väga kiire ja täielikult automaatne. Võimalik on valida ekraanilt vajaliku pesu juba eelseadistatud programmide seast ning vaid riided masinasse panema. Õigete ainete doseerimise ja valimise teeb masin kasutaja eest ise ära.

Lisaks iseteenindusele on kohapeal olemas kõik traditsioonilise pesumaja võimalused – nii keemiline puhastus pintsakutele, ülikondadele, triiksärkidele kui ka voodipesu ja tekstiilide puhastus.

Olemas on tasuta kiire internet ja kohv, võimalik on vaadata telerit või teha tööd, sel ajal kui pesumaja iseteeninduse töötab. Lurichi maja ees Valukoja tänaval saab autot parkida 30 minutit tasuta.

Täna Ülemiste Citys avatud pesumaja on viies SOL Pesumaja Eestis.

Head Uudised GoodNews