1. Avaleht
  2. Haridus
  3. FOTOD: Tallinn tunnustas haridusvaldkonna parimaid
FOTOD: Tallinn tunnustas haridusvaldkonna parimaid

FOTOD: Tallinn tunnustas haridusvaldkonna parimaid

Tallinna haridusamet tunnustas täna konkursside „Aasta õpilane 2019“, „Tervisetegu 2019“, „Koostööprojekt 2019“ ja „Haridusuuendus 2019“ võitjaid.

Anti välja ka tiitlid „Aasta hoolekogu 2019“, „Tegus juht 2019“, „Tegus haridusasutus 2019“, „Tunnustav kool“ ja „Tunnustav lasteaed“. Tunnustati edukamaid koole koolispordis ja aineolümpiaadidel ning aasta parimat olümpiaadide juhendajat. Kokku tunnustati 54 asutust. Individuaalse tunnustuse sai üheksa isikut.

Vastuvõtule kutsuti 220 inimest, kellele andsid linna tänu ja tunnustuse edasi linnapea Mihhail Kõlvart ja haridusameti juhataja Andres Pajula.

Linnapea ütles, et õpetajatel on võimalus näha suurt pilti ja selle järgi tegutseda. “Õpilaste aasta aastalt paremad õpitulemused näitavad edu. Mitte majandus, vaid kultuur hoiab üleval inimeste eksistentsi. Edukat eksistentsi aga pole, kui pole haridust, haridus põhineb omakorda visioonil ja struktuuril. Teie olete selle visiooni kandjad ja selle rahva alus. Keel ja kultuur on iga rahva vundament,“ sõnas Kõlvart.

Muusikalist külakosti pakkus vastuvõtul ansambel Puuluup.

Head Uudised GoodNews