1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. GALAÕHTU ÕPETAJATELE! Tallinn tänab ja tunnustab õpetajaid galaõhtuga Nordea kontserdimajas
GALAÕHTU ÕPETAJATELE! Tallinn tänab ja tunnustab õpetajaid galaõhtuga Nordea kontserdimajas

GALAÕHTU ÕPETAJATELE! Tallinn tänab ja tunnustab õpetajaid galaõhtuga Nordea kontserdimajas

GALAÕHTU ÕPETAJATELE! Tallinn tänab ja tunnustab õpetajaid galaõhtuga Nordea kontserdimajasTäna kell 18.00 toimub Nordea Kontserdimajas õpetajate päeva galaõhtu, millega Tallinn tänab ja tunnustab oma parimaid pedagooge. Autasustatakse üleriigilise konkursi „Eestimaa õpib ja tänab“ Tallinna parimaid ning Tallinna Haridusameti konkursside võitjaid.

Suurejooneline tänusündmus õpetajatele leiab pealinnas aset teist korda. Galaõhtule on palutud tuhat haridustöötajat. Oma õpetajaid said tunnustamiseks esitada kõik Tallinna haridusasutused.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul soovib linn õpetajate päeva eel tunnustada ja väärtustada õpetajate panust ühiskonnale. „See õhtu on kolleegide, linna, õpilaste ja lapsevanemate austusavaldus kõigile õpetajatele tehtud töö eest,“ märkis Kõlvart.

Konkurssidele esitasid nii õpilased, lapsevanemad kui ka direktorid kokku ligi 190 kandidaati. Tallinna Haridusameti, alusharidusjuhtide ja koolijuhtide ühenduste ning haridustöötajate ametiühingu esindajatest koosnenud komisjon valis välja pedagoogid, kes esitati tunnustamiseks riigi tasandil.

Lisaks riikliku tasandi kategooriatele tunnustab Tallinn ka innovaatilisi ja noori õpetajaid ning Tallinna aasta õpetajaid. Tänatakse ka tööjuubeleid tähistavaid direktoreid.

Kontserdil astuvad Nordea kontserdimaja laval üles Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester, kellega koos esinevad Siiri Sisask ja Mart Müürisepp. Õhtut juhib Mart Müürisepp.

Tänuõhtut korraldab Tallinna Haridusamet. Täpsema info tunnustuste kohta leiab Tallinna Haridusameti kodulehelt www.haridus.ee

Head Uudised GoodNews