1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Galerii! Lasnamäe Tervisemajas toimus suurejooneline perepäev
Galerii! Lasnamäe Tervisemajas toimus suurejooneline perepäev

Galerii! Lasnamäe Tervisemajas toimus suurejooneline perepäev

Fotod: Andres Teiss

Lasnamäe Tervisemaja võõrustas suurejoonelist perepäeva, mille käigus sai osaleda põnevatel koolitustel, proovitreeningutel, kasutada eripakkumisi ja maiustada maitsva tordiga.

Perepäeval tutvustasid Lasnamäe huvikoolid oma ringe, spordiklubid korraldasid näidistreeninguid, kalapood õpetas fileerimisnippe ning erakliinikud ja apteek pakkusid erinevaid tervisega seotud võimalusi.

Tervisemaja arendaja Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul näitas perepäeva suur menu, et nii kohalikud kui ka kaugemal elavad inimesed on ainulaadse kontseptsiooni järgi loodud teenuskeskuse hästi omaks võtnud.

“Lasnamäe Tervisemaja ühendab endas kvaliteetse meditsiiniteenuse ja esinduslikud sportimisvõimalused ning võimaldab mugavalt ära lahendada ka igapäevased argitoimetused nagu poeskäimine,” ütles Mölder. “Mõistsime juba tervisemaja arendamise alguses, et tegemist on väga erilise projektiga ning vaid poole aasta jooksul oleme näinud, et inimesed on selle väga hästi omaks võtnud. Tervisemajast on kujunenud keskus, mis annab selge lisaväärtuse nii Ida-Tallinnale kui selle lähiasumitele.”

Perepäeval oli külastajatel võimalus tasuta osa võtta erinevatest erakliinikute pakutavatest loengutest ja koolitustest, proovida tasuta lihtsamaid protseduure ning küsida arstidelt nõu. Näiteks sai mõõta vererõhku, veresuhkrut ning kehakoostist (Benu apteek), samuti teha pea- ja näonaha diagnostikat (Lux-Medicus), õppida kinesioloogilist teipimist (MedPluss) või lasta kiropraktikul hinnata oma rühti (Life Clinic).

Perepäeva suureks kulminatsiooniks oli TEZ Touri poolt välja pandud reis kahele Kanaaridele.

Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva: “Äärmiselt hea meel on Lasnamäe Tervisemaja üle, mille uutesse ja kaasaegsetesse tingimustesse on kolinud palju erinevaid arste, kes pakuvad oma teenuseid Lasnamäe, Pirita ja Kesklinna elanikele. Koos sportimisvõimaluste, erinevate terviseteenuste ja kaubandusega on seega võimalik pakkuda nüüd terviklahendust.”

Spordiklubid Myfitness, Korrus3 ning poksiklubi Dünamo korraldasid tasuta proovitreeningud nii lastele kui täiskasvanutele ja pidasid loenguid toitumisest ning sportimisvõimalustest.

Lisaks olid lastele joonistamisvõistlused, mängud ja näomaalija. Lasnamäe ja Tondiraba huvikoolid pakkusid päeva jooksul lastele põnevaid tegevusi nagu origami töötuba, õhupallidest loomade meisterdamine, orienteerumismäng, tulevase arsti kursuse tutvustus, loodusuurija ja põnevate eksperimentide kursuse tutvustus.

Samuti sai õppida ilusalongis patse punuma ja lillepoes potilillede eest hoolitsema. Konsumi kaupluses lõbustasid lapsi maskotid, toimusid degusteerimised ja külastajaid rõõmustasid eripakkumised. Päeva lõpetas Dance Acti etendus ja auhindade loosimine.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andres Teiss

Head Uudised GoodNews