1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. GALERII! Rahvusooper Estonia esinejad vallutavad Riia ooperimaja lava
GALERII! Rahvusooper Estonia esinejad vallutavad Riia ooperimaja lava

GALERII! Rahvusooper Estonia esinejad vallutavad Riia ooperimaja lava

Ligi 200 Estonia ooperilauljat, balletitantsjat ja orkestri liiget sõitis täna Riiga, et vahetada kolmeks päevaks lava Läti Rahvusliku Ooperi- ja Balletiteatriga. Homsel pidulikul ooperi- ja balletigalal Riia ooperimajas osalevad ka mõlema riigi presidendid.

Rahvusooper Estonia ja Läti Rahvuslik Ooperi- ja Balletiteater korraldavad teatrivahetuse projekti, mille raames vahetavad esinejad kolmeks päevaks teatrilavad, et tähistada mõlema riigi 100. sünnipäeva ja tutvustada naabermaade publikule oma kunsti.

Esinejate kostüümid ja orkestri pillid said pakitud ning teatripere asus Lux Expressi bussidega Estonia teatri eest Läti poole teele, et juba täna õhtul särada Riia ooperimaja laval.

Estonia külalisetendused toimuvad Riia ooperimajas 27. veebruarist 1. märtsini. Samal ajal toimuvad Estonia teatris Läti Rahvusliku Ooperi- ja Balletiteatri külalisetendused.

Rahvusooper Estonia artistid viib Riiga bussiettevõte Lux Express, pakkudes esinejatele kogu Baltikumi mugavamaid ja turvalisemaid busse.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tuuli Potik, Ülla Veerg, Rahvusooper Estonia

Head Uudised GoodNews