1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HAABERSTI ON NOORTE JAOKS OLEMAS I Haabersti noortekeskus kutsub noori virtuaalsetesse töötubadesse
HAABERSTI ON NOORTE JAOKS OLEMAS I Haabersti noortekeskus kutsub noori virtuaalsetesse töötubadesse

HAABERSTI ON NOORTE JAOKS OLEMAS I Haabersti noortekeskus kutsub noori virtuaalsetesse töötubadesse

Riikliku eriolukorra ajal toimetab Haabersti noortekeskus virtuaalselt ja on jätkuvalt noorte jaoks olemas. Noorsootöötajad suhtlevad noortega igapäevaselt facebooki ja instagrami vahendusel ning pakuvad noortele tegevust, tuge ja õpiabi.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et Haabersti noortekeskuse abiga on noortel võimalik koduseid päevi põnevalt sisustada. „Noorsootöötajad annavad video vahendusel noortele ideid koos juhendamisega kodusteks toimetusteks. Igal tööpäeval toimuvad noortele põnevad tegevused, näiteks neljapäeval on võimalik noorsootöötajatelt õppida, kuidas teha koduste vahenditega animatsiooni, reedel osaleda tantsutrennis, esmaspäeval kunstiringis, teisipäeval meisterdamise õpitoas ning kolmapäeval viktoriinis,“ ütles linnaosavanem.

„Et me kõik saaksime naasta oma igapäevaste tegemiste ja toimetuste juurde võimalikult kiiresti, siis me peame suhtuma praegusesse olukorda väga tõsiselt ning jälgima antud korraldusi,“ jätkas Hanimägi ning pani noortele südamele, et igaüks neist saab kodus püsides selleks anda oma panuse.

Noorsootöötajad suhtlevad noortega sotsiaalmeedia kanalites esmaspäevast reedeni kell 9.00-19.00.

Haabersti noortekeskuse noorsootöötajad ootavad ka noorte loodud videosid ja fotosid kodustest toimetustest, et neid omakorda Haabersti noortekeskuse sotsiaalmeedia kanalites jagada. Fotod ja lingid videotest saab saata info@haabersti.ee .

Ka Haabersti linnaosavalitsus on kuulutanud välja konkursi, mis noorte tubaseid vaba aja veetmise võimalusi loodetavasti rikastab. Noori kutsutakse üles jagama enda teadmisi, nippe ja oskusi, mis aitaksid kodus viibimist muuta toredamaks. Parimad näited avaldatakse Haabersti linnaosavalitsuse sotsiaalmeediakontol ning igal nädalal tunnustatakse noori heade mõtete eest loosides osalejate vahel välja linnaosavalitsuse meeneid. Fotod ja lingid videotest on oodatud e-posti aadressile pavel.kornev@tallinnlv.ee . Auhinnad antakse üle, kui haridusasutused on taas avatud.

Haabersti noortekeskuse tegemistel saab silma peal hoida ning tegevustes osaleda:

  • Facebookis
  • Instagramis: @haaberstinoortekeskus
  • Tiktokis: @haaberstinoortekas
Head Uudised GoodNews