1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haabersti päevakeskuses on võimalik valida 52 erineva huvitegevuse ja teenuse vahel
Haabersti päevakeskuses on võimalik valida 52 erineva huvitegevuse ja teenuse vahel

Haabersti päevakeskuses on võimalik valida 52 erineva huvitegevuse ja teenuse vahel

Sel nädalal tähistas Haabersti päevakeskus oma 22. sünnipäeva. Sünnipäevapeol pakkus muusikalist meelelahutust armastatud laulja Voldemar Kuslap, tänati päevakeskuse ringijuhte ning avati lapiteki näitus.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et 22 aastaga on Haabersti päevakeskus tublisti arenenud ja laienenud. „Haabersti Päevakeskusel on kolm peamist tegevussuunda. Koduhooldusteenus, perekeskus tuge vajavate perede lastele ja päevakeskus, kus toimivad huviringid,“ ütles linnaosavanem.

Linnaosavanem lisas, et päevakeskuses tegutseb 37 huviringi, mis on mõeldud nii eakatele kui ka noortele ning lisaks pakutakse erinevaid teenuseid. „Väga populaarsed on keeleringid: saksa, inglise ja eesti keele tunnid. Kuid elanikel on võimalik osaleda ka erinevates liikumisega seotud ringitegevustes nagu seeniortantsus, hiina võimlemises, joogas või mõnes muus sarnases huviringis. Nobedate näppudega naised on koondunud aga viite käsitööringi. Neist õmblejad ja tikkijad tegutsevad käsitööklubis Raudrohi, kes on kuulus oma õmmeldud rahvariiete poolest ja nende esitlustega kogu Eestis ja kaugemalgi. Päevakeskuse huvitegevuse valik on tõesti lai ning kindlasti leiab igaüks enda võimetele sobiva,“ rääkis Hanimägi ning kutsus elanikke Haabersti päevakeskuses pakutavaga tutvuma. „Tutvuma tulles tuleb arvestada, et praegusel ajal on päevakeskuses tavapärasest mürarikkam, sest käib vilgas ehitustegevus Noortekeskuse rajamiseks samasse majja,“ lisas linnaosavanem.

Haabersti päevakeskuses on võimalik kasutada juuksuri, maniküüri, pediküüri ja massööri teenust. Lisaks on võimalik mõõta vererõhku, külastada sauna, jõusaali, internetipunkti, kasutada dušši, pesta pesu, ühtlasi korraldatakse rohkesti avalikke üritusi. Päevakeskuse ruume kasutavad ka Janika Tallinna võimlemisklubi, Taisi Laululapsed, Eleegia Muusikakool ja Spordiliider.

Lapikunstiringi näitust on kõigi huvilistel võimalik külastada Haabersti päevakeskuse suures saalis (Õismäe tee 24) kuni 27. oktoobrini.

Head Uudised GoodNews