1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haabersti talgud ootavad töökäsi
Haabersti talgud ootavad töökäsi

Haabersti talgud ootavad töökäsi

Reedel,  algusega kell 10.00 toimuvad Haabersti linnaosavalitsuse korraldatud talgud, mille raames koristatakse prügist Paldiski maantee äärset metsa ning Mustjõe oja kaldaid.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et talgute raames koristavad Mustjõe Gümnaasiumi õpilased ning linnaosavalitsuse töötajad ühiselt Paldiski maantee äärset metsa ning Mustjõe oja kaldaid prügist. „Talgutega on oodatud ühinema kõik soovijad, kes tahavad anda oma panust puhtamasse ja kaunimasse elukeskkonda,“ ütles linnaosavanem ning kutsus huvilisi talgutele.

Linnaosavalitsus varustab talgulisi töövahendite ja töökinnastega ning veab ära talguliste poolt kokku kogutud prügi. Kogunemine linnaosavalitsuse korraldatud talgutele toimub Mustjõe bussipeatuse juures (kesklinnast tulev suund).

  • Haabersti noortekeskus ootab noori talgutele 5. mail kell 13-16.30. Kavas on mitmed töökad, harivad ja lõbusad tegevused Haabersti noortekeskuse hoovil (Õismäe tee 24). Selga palutakse panna mugavad ja määrduda võivad riided, kaasa võtta hea tuju ja valmis olla töökaks pärastlõunaks.
  • Kui reedel ei ole võimalik talgutel osaleda, aga siiski soovitakse panustada oma kodukoha heakorda, siis sel laupäeval toimub „Teeme ära“ talgupäev. Täpsema info „Teeme ära“ talgute kohta ning Haabersti linnaosas toimuvatest talgutest leiab https://teemeara.ee/et.

 

Head Uudised GoodNews