1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haaberstis jagatakse 100 tasuta kuusepuud
Haaberstis jagatakse 100 tasuta kuusepuud

Haaberstis jagatakse 100 tasuta kuusepuud

Haabersti Päevakeskuses jagatakse soovijatele ära 100 tasuta jõulupuud, et tuua jõulurõõmu ka nendesse kodudesse, kus pererahval puudub jõulukuuse hankimiseks muu võimalus.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et linnaosa soovib jõulurõõmu viia võimalikult paljudesse peredesse, ka nendesse, kus kuusk jääks muidu olemata. „Jõulupuude jagamisega soovitakse tuua jõulurõõmu neile, kes ise ei jõua või ei saa tervislikel põhjustel kuuske tuua metsast või ei jätku võimalusi selle ostmiseks,“ ütles linnaosavanem ning avaldas lootust, et jagatavad jõulupuud panevad uutel omanikel silmad särama vaatamata kehvale jõuluilmale.

Ühtlasi kutsus linnaosavanem üles olema kaasinimeste suhtes tähelepanelikum ja märkama abivajajaid ning võimaluse korral neid ka abistama. „Jõulud on heategude tegemise aeg, märgakem ja hoidkem üksteist,“ lisas Hanimägi ning kutsus üles viima kuuske ka naabritele, sõpradele või sugulastele, kes seda ise Haabersti Päevakeskusest võtta ei saa.

Jõulupuid jagatakse Haabersti Päevakeskuse hoovil (Õismäe tee 24) alates tänasest ja seni kuni kuuski jätkub. Kuuski ei broneerita ning igale soovijale antakse vaid üks.

Head Uudised GoodNews