1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haaberstis paneb suvele punkti koolinoorte elustiilipäev HNKXTRM
Haaberstis paneb suvele punkti koolinoorte elustiilipäev HNKXTRM

Haaberstis paneb suvele punkti koolinoorte elustiilipäev HNKXTRM

Pühapäeval, 6. septembril kell 12.00 on kõik huvilised oodatud Haabersti rulaparki noorte elustiilipäevale. HNKXTRM on mõnus elustiilipäev täis head muusikat, tänavakunsti ning ekstreemsporti.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et noorte elustiilipäev, mis toimub linnaosas Haabersti Vaba Aja Keskuse eestvedamisel juba viiendat aastat, on noorte seas populaarne ja oodatud üritus. „Terve päeva vältel toimuvad tõukeratta ja bmx-i võistlused, kus noortel on võimalik end proovile panna. Lisaks on võimalik osaleda kendama töötoas, mida juhendab Keerdtrepp ja tänavakunsti töötoas joonistaja Fophkini juhendamisel,“ rääkis linnaosavanem ning lisas, et üritus on nii osalejatele kui pealtvaatajatele tasuta.

Haabersti rulapargis on noortekeskuse suveprogrammi raames noortele toimunud bmx ja tõukeratta tasuta treeningud treenerite Martti Lainevoolu ja Dennis Karpovi juhendamisel. Elustiilipäeval on linnaosa noorel võimalus näidata, mida on õpitud ning panna end proovile omavahel mõõtu võttes.

Avatud noorsootöö teostamist toetab Haridus- ja Noorteamet. HNKXTRM 2020 elustiiliprojekti toetavad Petrone Print, CityJungle Elamusgolfikeskus, Keerdtrepp, Pom’bel smuutid, Kalev Spa Hotell & Veekeskus ning Haabersti Linnaosa Valitsus.

Lisainfo ja võistlustele registreerimine: Kevin@haabersti.ee, Haabersti kodulehel või telefonil 53090808. Registreerida on võimalik ka ürituse päeval kohapeal.

Üritust korraldab Haabersti Vaba Aja Keskus.

Head Uudised GoodNews