1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Haaberstis põhjaliku uuenduskuuri läbinud mänguväljak avatakse ämblikmehega
Haaberstis põhjaliku uuenduskuuri läbinud mänguväljak avatakse ämblikmehega

Haaberstis põhjaliku uuenduskuuri läbinud mänguväljak avatakse ämblikmehega

Haabersti linnaosa valitsuse tellimusel läbis Järveotsa tee 15a asuv mänguväljak põhjaliku uuenduskuuri. Laupäeval, 25. septembril algusega kell 13 toimub väljakul mängupäev, kus ämblikmehe eestvedamisel toimuvad lastele põnevad mängud ja võistlused.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanovi sõnul on kõik huvilised nädalavahetusel oodatud uuenenud mänguväljakule. „Lisaks uutel atraktsioonidel lustimisele toimuvad ämblikmehe eestvedamisel võistlused ja aktiivsed mängud ning lastele valmistab õhupalliloomi õhupallimeister,“ ütles linnaosavanem.

„Mänguväljakule on paigaldatud juurde mitmeid uusi atraktsioone, nagu kahekordne kaptenisillaga mängulaev, mis mahutab korraga kuni 40 last, kiiged, tasakaalurada ja mängulinnak, mis sobib hästi ka erivajadustega lastele,“ tutvustas Siljanov uuenenud mänguväljakut.

„Mänguväljakualale ehitati kõnniteed ja välisvalgustus, rajati haljastus ning paigaldati pingid ja prügikastid. Vanad mänguväljaku atraktsioonid remonditi ja puhastati. Lisaks ehitati mänguväljaku juurde rannavõrkpalliväljak,“ jätkas linnaosavanem. Atraktsioonid asuvad tartaankattega alal või liivakattega turvaalal.

Väljaku laiendamise projekteeris arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo Con Arte ja ehitas Tiptiptap. Ehituse maksumuseks kujunes 282 393 eurot.

Mängupäevast osavõtt on tasuta.

Head Uudised GoodNews