1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. HÄID MÕTTEID? Osale Tallinna noortenädala konkursil!
HÄID MÕTTEID? Osale Tallinna noortenädala konkursil!

HÄID MÕTTEID? Osale Tallinna noortenädala konkursil!

Tallinna noortenädal 2014 Foto: Harry Tiits
Tallinna noortenädal 2014
Foto: Harry Tiits

Tallinna noortenädala peakorraldaja spordi- ja noorsooamet kuulutab välja konkursi leidmaks noortenädala kavasse inspireerivaid, põnevaid ning mitmekesiseid sündmusi. Oodatud on kõik lennukad ideed ning vanusepiirangut konkursil ei ole.

Parimad ideed, mis on sisult uuenduslikud, tavapäratu formaadikasutusega või kutsuvad mõtlema harjumuspärastest raamidest välja, valitakse Tallinna noortenädala kavasse. Võiduideede esitajatele on väärilised autasud. Esitajatelt oodatakse aktiivset kaasalöömist idee teostamisel.

Tallinna noortenädal toimub käesoleva aasta sügisesel koolivaheajal oktoobris. Selleaastane noortenädal võtab fookusesse etenduskunstid ja uue meedia. Tallinna Spordi- ja Noorsooamet soovib koostöös ideekonkursil osalejatega pakkuda eriilmelistest sündmustest koosnevat programmi, mis loob noortele võimalusi eneseteostuseks ning arendavaks vaba aja veetmiseks.

Aasta 2015 on kuulutatud muusika-aastaks, mis peegeldub ka loodavas noortenädala kavas. Lisaks muusikale soovitakse selle aasta noortenädalal kokku tuua erinevad etenduskunstide liigid – nii teatri-, sõnakunsti-, tantsu-, tsirkuse- kui ka multimeediaetendused, perfomance‘id ning happening‘id. Püüdluseks on muuhulgas siduda uue meedia väljendusviise erinevate etenduskunstide valdkondadega ning mõtestada uue meedia tähendust noorte elus.

Konkursi tingimused ja lisainfo on üleval Tallinna noortenädala kodulehel ja Facebookis.

 

 

Head Uudised GoodNews