1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Hansapäevadele saab registreeruda interneti registreerimiskeskkonnas
Hansapäevadele saab registreeruda interneti registreerimiskeskkonnas

Hansapäevadele saab registreeruda interneti registreerimiskeskkonnas

Hansapäevadele saab registreeruda interneti registreerimiskeskkonnasSelle aasta juuni alguses Viljandis peetavatele rahvusvahelistele hansapäevadele saab registreeruda laupäeval avatud inetrneti registreerimiskeskkonnas.

“Kinnitasin laupäeval peetud telefonivestluses hansaliidu presidendi Bernd Saxega, et Viljandi saab rahvusvaheliste hansapäevade korraldamisega hakkama, meil on olemas lahendus teabe- ja registreerimise probleemile,” ütles Viljandi linnapea Ando Kiviberg. Hansaliidu president ja liidu juhid jäid Viljandi selgitustega rahule ning presiidiumi kohtumine toimub veebruaris.

Kivibergi sõnul on Viljandile seatud ootused väga kõrged. “Korraldame rahvusvahelisi hansapäevasid, mis toimuvad 35. korda ning seetõttu on aastate jooksul sellele üritusele välja kujunenud väga kõrged standardid. Samuti oli näiteks eelmisel aastal Lübeckis toimunud hansapeo eelarve meie omast rohkem kui viis korda suurem. Meie ressursside juures on paratamatu, et korralduses tekib kitsaskohti, kuid ükski neist ei ole ületamatu. Paljud meie korraldusmeeskonna liikmed on väga kogenud suurte festivalide korraldajad,” rääkis Kiviberg.

Linnapea kinnitusel on ta hansaliidu juhtkonnaga kokku leppinud, et kohtub nendega lähiajal isiklikult, et veelkord kõiki murekohti arutada. “Mul ei ole kahtlustki, et me kõigile esilekerkinud probleemidele lahenduse leiame. Viljandi rahvusvaheliste hansapäevade programm on väga põnev ning 4.-7. juunil toimuv sündmus saab kõigile osalejatele meeldejääv olema,” ütles Kiviberg.

Head Uudised GoodNews