1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Hea sõna on palju väärt! Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats tänas majahoidjaid
Hea sõna on palju väärt! Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats tänas majahoidjaid

Hea sõna on palju väärt! Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats tänas majahoidjaid

„Lumega on selleks aastaks loodetavasti ühel pool, aga oma tööd tipptasemel tegevad majahoidjad on hinnas igal aastaajal,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats tublisid majahoidjaid tänades.

Mustamäe elanike ja korteriühistute poolt esitati konkursile „Tallinna linna lumemurdja 2019“ kokku 11 kandidaati: E. Vilde tee 91, E. Vilde tee 130, Mustamäe tee 153, Mustamäe tee 195 Mustamäe tee 169, Mustamäe tee 167, Akadeemia tee 50 (Pallipõnni lasteaed), Sütiste tee 5, Kadaka tee 163, Keskuse 4 ja Sütiste tee 39 majaümbruste eest hea seisjad.

„Komisjoni liikmed tutvusid esitatud kandidaatide tööga,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, „ja valikut teha oli väga raske. Kõik nimetatud majahoidjad teevad oma tööd suurepäraselt ning lumeuputuste aegu on kõigi nimetatud majade elanikele tagatud lumevabad kõnniteed ja korralik libedusetõrje. Otsustavaks kaalukeeleks sai lõpuks E. Vilde tee 130 hakkaja majahoidja initsiatiivikus, kes hoiab lisaks oma kohustuslikule puhastusalale korras ka alasid väljaspool ühistu territooriumi. Nii et mul on rõõm teatada: Mustamäe linnaosa „Lumemurdja 2019“ on korteriühistu Vilde tee 130 majahoidja Valentina Shilova. Palju õnne ja tuhat tänu!“

Head Uudised GoodNews