1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Hiiumaal tunnustati haridustöötajaid
Hiiumaal tunnustati haridustöötajaid

Hiiumaal tunnustati haridustöötajaid

Kärdlas kogunesid 140 Hiiumaa haridustöötajat, et kooliaasta üheskoos pidulikult vastu võtta, tutvuda uute kolleegidega ja tunnustada aasta parimaid.

Kärdla põhikooli kollektiivis on mitu uut töötajat: vene keele õpetaja Svetlana Orav,  töö- ja tehnoloogiaõpetuse õpetaja Andres Laanejõe, ettevõtluse õpetaja Inga Jürimäe, tantsuõpetaja Maigi Taelma, sotsiaalpedagoog Einar Ilves, loovterapeut Agnes Alvela ja eripedagoog Marin Laane. Matemaatikaõpetajana alustas Kärdla põhikoolis Anni Kingsepp. Palade lasteaias alustas direktor Agne Ruben, Kõrgessaares Vigri lasteaias direktor Sirje Garamaga, Rudolf Tobiase nimelises Kärdla muusikakoolis õpetajad Svea Pilvik ja Reinis Kampe, Käina koolis ja lasteaias logopeed Tiina Põrk, Emmaste põhikoolis haridustehnoloog Aet Sõmer ja klassiõpetaja Kaira Västrik. Kaira on ka esimene programmi Noored Kooli saadik Hiiumaal ja üldse esimene hiidlane programmis.

Komisjon valis Hiiumaa parimad seitsmes kategoorias.

⭐️ Hiiumaa aasta tugispetsialist ja ühtlasi Hiiumaa aasta õpetaja Krista Leisberg töötab logopeedina Emmaste lasteaias ja põhikoolis ning Hiiumaa sotsiaalkeskuse erivajadustega laste kompetentsikeskuses.

⭐️ Hiiumaa aasta gümnaasiumiõpetaja Milvi Tikka töötab inglise keele õpetajana Hiiumaa gümnaasiumis.

⭐️ Hiiumaa aasta põhikooli aineõpetaja Urve Pärnamaa töötab õppealajuhatajana ja matemaatikaõpetajana Käina koolis.

⭐️ Hiiumaa aasta klassiõpetaja Anu Maasel töötab algklasside õpetajana Käina koolis.

⭐️ Hiiumaa aasta lasteaiaõpetaja Vilja-Ruth Pauk töötab lasteaiaõpetajana Käina lasteaias Tirtspõnni.

⭐️ Hiiumaa aasta koolijuht Ivo Eesmaa juhib Hiiumaa gümnaasiumit ja Hiiumaa ametikooli.

Head Uudised GoodNews