1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Homme toimub Viljandi esimene töömess
Homme toimub Viljandi esimene töömess

Homme toimub Viljandi esimene töömess

Eesti Töötukassa21. aprillil korraldab Eesti Töötukassa esimest korda töömessi Viljandis. Mess toimub Viljandis Sakala keskuses ning uksed on avatud 10.00 – 14.00.

Töömessi peamine eesmärk viia omavahel kokku tööandja ja tööotsija. Messil osaleb üle 20 Viljandimaa tööandja, kes pakuvad tööd erinevates valdkondades, alustades tekstiili, puidu, metalli, liha- ja toiduainete tootmisega tegelevatest ettevõtetest, lõpetades puhastus- ja klienditeeninduse ning hoolekandeteenuse valdkonna tööandjatega. Pakutakse erineva tööajaga töökohti nii maakonnas kui Viljandi linnas ja neid igas vanuses huvilistele.

Töötukassa Viljandimaa osakonna juhataja Merit Laane sõnul oli tööandjate huvi kohaliku töömessi vastu suurem, kui julgeti loota. „Pärast teistes maakondadest toimunud messe ning siinse messi reklaamimist meedias oli osalemishuvilisi rohkem, kui Sakala keskuse ruumidesse võimalik mahutada. Seega peavad osa tööandjaid ja koostööpartnereid järgmist messi ootama jääma ja olen päris kindel, et see ka tuleb,“ ütles Laan.

Lisaks tööandjatele osalevad messil töötukassa koostööpartnerid ja haridusasutused. Messilt saab karjäärialast nõu ja abi nii kandideerimisdokumentide koostamiseks kui ka muudes karjäärivalikutega seonduvates küsimustes. Tutvustatakse töötukassa teenuseid, toimuvad erinevad ettekanded ning jagatakse infot maakonna koolitusvõimalustest. Messil osalemine on kõigile tasuta.

Lähem info messil osalejate ja päevakava kohta on töömesside kodulehel.

Head Uudised GoodNews